Среща на Анонимните компостиращи, vol. 4

На 31 юли (сряда) от 18:30 заедно с “Градски експериментариум” организираме поредната среща, на която ще обсъдим как  избираме място за външни компостери, какви материали са ни нужни и как да обсъдим идеята със съседите ни.


От МOVE.BG, публикувана на 22 юли 2019

Каним Ви на студена чаша плодова вода с лед, да се скрием за кратко от горещините и градския шум и да си поговорим за компостирането в условия на летни горещини, отпуски и споделена грижа за компостера. На 31 юли (сряда) заедно с “Градски експериментариум” организираме четвъртото издание наАнонимните компостиращи”.

Ще се фокусираме отново върху външното компостиране, но вашите домашни приятели - кофите - също са добре дошли.

Ще разгледаме възможностите за изграждане на такъв (външен компостер), какво трябва да вземем предвид при набелязване на място, какви материали са ни нужни, как да промотираме идеята пред съседите и какви са разликите при домашното компостиране в кофа и външното в голям компостер.

Събитието е безплатно и приветства всеки – стар и нов приятел на компостирането, в офиса на MOVE.BG, където по желание ще отговорим на всякакви въпроси, ще затвърдим и надградим знания и умения, ще споделим предизвикателства и ще открием решения на разнообразни проблеми, свързани с компостирането като част от нашето ежедневие в града.

Моля, запазете своето място за срещата тук, защото пространството ни е ограничено. Както и не се притеснявайте да пишете дълго и от сърце под въпросите във формуляра: Нашата цел е да бъдем максимално полезни! :)

Вярваме че изграждането и утвърждаването на полезни навици като компостирането е общностно начинание – споделен процес, в който най-важното е да учим един от друг.

Очакваме Ви на 31 юли (сряда) от 18:30 часа в Coworking by MOVE.BG на улица “Сердика” №20 в София, етаж 3.

Градски експериментариум

Градски експериментариум” е организация, която работи за това да живеем по-екологично в градовете: необходимостта да бъдем близо до природата, да я пазим, изучаваме и работим с нея среща всеки от нас с философията за живота, наречена “пермакултура”, или “вечноделие” – любимият ни превод на български език.

MOVE.BG

MOVE.BG e платформа на създаващите хора. Търсим иновативни решения за обществена промяна, работим за устойчиво развитие и утвърждаваме култура на градивен диалог, активно лидерство и споделени ценности.

Създаваме заедно нашето утре!

Добави в Календар 2019-07-31 18:30:00 2019-07-31 20:30:00 Europe/Istanbul Среща на Анонимните компостиращи, vol. 4 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Градска джунгла