BreakFast Club vol. 11: Рожден ден

BreakFast Club става на 1 година!


От МOVE.BG, публикувана на 28 февруари 2017

Точно в месеца на жените преди една година стартирахме нашите закуски. Породени от желанието да се събираме с търсещи хора като нас, да обменяме идеи и да намираме решения на малките на пръв поглед предизвикателства, пред които сме изправени на работа и у дома.

Имахме удоволствието да ни удостоят с време и внимание чудесни гости!
Преминахме от ИТ света и жените в него с Диана Стефанова и Sasha Bezuhanova, през здравословното и продуктивно поведение заедно сIlina Andreeva и Albena Tonkin, изграждахме доверие с Gergana Markovaи Irena Petrova, говорихме за наука и жените в нея с Румяна Стоилова иLyubov Kostova; за трудностите пред жените предприемачки (или както напоследък ги наричаме предприемацки) си говорихме с Anita Klasanova и Rossi Mitova, стигнахме до корпоративно дарителство сKrasimira Velichkova и Lora Terziev, социално предприемачество с Diana Aladzhova и Elitsa Barakova, не пропуснахме и дигиталните будителиDarin Madzharov, Angel Georgiev и Reneta Traykova и не на последно място иновациите в един от най-важните сектори - образованието сMilena Yordanova Krumova, че чак даже свирихме на цигулка с Harry Eshkenazy! За капак имахме международни гости от The Women's Organisation!

Каква хубава година!?
И смело продължаваме напред.

Каним ви на рожден ден, да отпразнуваме както му е ред.
На 24-ти март, точно в 9:00.
Обещаваме, че имаме какво да разкажем, а и нямаме търпение да ни разкажете вие какво се е случило през тази една година!

Добави в Календар 2017-03-24 09:00:00 2017-02-24 11:00:00 Europe/Istanbul BreakFast Club vol. 11: Рожден ден 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Breakfast Club