Бързи, смели сръчковци

Благотворителна детска работилница

събота, 18 ноември
Добави в Календар 2017-11-18 10:30:00 2017-11-18 12:30:00 Europe/Istanbul Бързи, смели сръчковци 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 14 ноември 2017

Декември наближава, а с него и коледният дух и много изненади.

Тази събота /18.11.2017 г./, в 10:30 ч., екипът на JAMBA, заедно с деца и младежи с различни възможности, както и още приятели, ще се съберат заедно в Дома на MOVE.BG, за да потворим заедно коледни красоти - картички, бижута, ръчно изработени играчки, украси и каквото още изисква предпразничната атмосфера.

С нас ще бъде и творческият екип на Initiative for Social Empowerment - ISE/Инициатива за социално израстване, който ще ни научи как да майсторим билкови арт продукти (ароматни билкови торбички и кукли, арт свещи, свещи от пчелен восък и други).

Всички предмети, които създадем заедно с помощта на вдъхновяващите деца и младежи, ще бъдат използвани за благотворителни цели. През декември JAMBA стартира дарителска кампания за набиране на средства, с които ще създадат Детски кариерен център, в който ще работят със своите JAMBA герои от по-ранна възраст и ще ги подкрепяме в тяхното развитие.

Много усмивки, забавни моменти и, разбира се, картони, боички и всичко друго необходимо ще Ви очакват тази събота на ул. „Сердика“ 20.

 

тагове
Автор
още по темата