Building for impact - НоваториТЕ #9


От МOVE.BG, публикувана на 21 септември 2017

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за конкретна индустрия и/или тема през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

#гост
В 9-тото предаване гостът ни е Васил Терзиев – един от основателите на софтуерната компания Telerik – изградена от нулата и продадена за 262 млн. долара. Васил е инвеститор в редица български стартъпи и заедно с партьорите си Светозар, Христо и Бойко е инициатор на Академия за програмиране „Телерик“.

#част IX
В рамките на предаването на НоваториТЕ ще си поговорим за устойчиво развитие на компания и създаването на дългосрочна стойност. Васил ще сподели с нас ценния си опит в израстването на компанията до маркет лидер в своята категория. Ще коментираме бизнес модела, ефектите върху него, мисленето с цел impact, създаването на ценностна, етична компания и цялостна работеща система. Не на последно място ще засегнем и представата на Васил за българската технологична среда и ще обсъдим посоката за съдаване на по-въздействаща и устойчива екосистема.

Можете да се регистрирате за формата през Event Brite платформата на следния адрес: https://www.eventbrite.com/e/building-for-impact-9-tickets-38034640634

Добави в Календар 2017-09-28 18:00:00 2017-09-28 19:30:00 Europe/Istanbul Building for impact - НоваториТЕ #9 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Актуално,
Автор

още от НоваториТЕ