Business models 101 - Webinar #3

Иво Василев за успешните бизнес модели

вторник, 1 ноември
Добави в Календар 2016-11-01 19:00:00 2016-11-01 20:00:00 Europe/Istanbul Business models 101 - Webinar #3 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 27 октомври 2016

EDIT.bg – отворената мрежа на дигиталните бизнеси у нас стартира серия от уебинари с цел да задоволи нуждите на дигиталните бизнеси. Анализът на данните от първото национално проучване Innovation Ship Bulgaria | Digital показват, че след дигитални маркетингови умения едно от най-търсените от вас, дигиталните предприемачи, умение е в областта на фундаментите на бизнес модели.

#КАКВО?

В рамките на 21 минути ще научим основите на бизнес модела, как да мислим за него и какво трябва да включва той. Ще разгледаме примери за успешни бизнес модели.

#KОЙ?

Иво Василев е основател на Reloyalty, мобилен портфейл, който възвръща процент от стойността на всяка покупка към клиента и помага на бизнеса да изгради ангажирана общност около бранда си.

Преди това Иво, съосновава две мобилни технологични компании, помага за изграждането на бизнеси като Groupon, BraveNew и Bitcoin брокер, както и придобива инвестиционен опит от два сийд фонда. Преди да се върне в България, Иво прекарва осем години в Лондон, Сидни, Барселона, Мадрид, Ню Йорк и Буенос Айрес.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital