Четвърто издание на "Вечери за наивници" във Варна


От МOVE.BG, публикувана на 14 юни 2016

Отборът на Вечерите в морската ни столица расте ли расте! Заедно с партньорите ни от Start Up Center имаме огромното удоволствие да ви съобщим, че следващата ни наивна среща ще се случи в едно приказно и вдъхновяващо място във Варна, а именно Социалната чайна! Избрахме този дом на социалното предприемачество за да си поговорим за премеждията, които срещат хората, отдали мислите си на промяната в социалната и предприемаческата сфера. За нас е огромно удоволствие да ви представим:

Мария Дукова - съосновател на едно от новите креативни и вдъхновяващи пространства във Варна.
Завършва моден дизайн и работи в модната индустрия няколко години. След това се отказва и избира пътя на предприемачеството. Заедно с нейният съпруг в края на 2015 година създават co-working пространството Start Up Center, с идеята да предоставят място за развитие на предприемчивите личности на Варна.


Калоян Божанов - консултант, занимаващ се с личностно развитие, позитивна психология и мотивация.
Завършва счетоводство и контрол преди няколко години в Икономически университет - Варна, но това никога не му е било страст. От няколко години работи в сферата на мъжката мода за една добре известна марка.
Като по-малък иска да бъде актьор, да танцува, да бъде на сцена, да бъде модел и опитва от всичко това.
Минава през няколко бизнес начинания, и вярва че това е неговият път занапред.
Калоян е гост автор в женското списаниe Lady Magazine и в развлекателният медиен сайт - www.highviewart.com , от почти година е член на Онлайн Бизнес Академията на Мирослав и Стилиян Запорожанови. Има собствен онлайн проект.
Стояна Стоева - Магистър по философия от Софийския университет. През последните 13 години работила в различни неправителствени организации. Част от екипа на Варна кандидат за Европейска младежка столица в три поредни години. Над 10 години преводач на свободна практика. Съосновател на Социалната чайна. Едногодишен емигрантски опит в САЩ. Има прекрасно семейство с най-търпеливия мъж на света и дъщеря, отговарящата на името си Вихра на 5 години.

Очакваме ви на 19.06.2016 от 19:30 ч.

За записване: https://goo.gl/jfSkrE

Добави в Календар 2016-06-19 19:30:00 2016-06-19 22:00:00 Europe/Istanbul Четвърто издание на "Вечери за наивници" във Варна 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници