Коледа в MOVE.BG: Christmas #GIVE#GET Brunch

Очакваме ви на 17-ти декември (събота) от 11:30 до 16:30 часа в Дома на MOVE.BG. Да се забавляваме заедно - естествено без пластмаса.


От МOVE.BG, публикувана на 1 ноември 2022

Коледа е време да сме #заедно, а какъв по-хубав повод от нашия вече традиционен Коледен брънч?

Каним ви на 17-ти декември (събота) от 11:30 до 16:30ч., в уютната къща на MOVE.BG с много любов, топлина и радост в сърцата!

Ще подготвим всички съставки, за да забъркаме най-страхотния коледен брънч ever – вкусна домашна храна, коледни песни и игри и най важното - интересни хора, вие! Барът ни ще работи със скоростта на работилницата на Дядо Коледа - ще има ароматен масала чай с канела и джинджифил, домашно греяно вино по специална рецепта и коледни сладки.

В празничното меню ще включим основно храна, приготвена от всички нас, а в духа на give-get културата на общността ни е и мотото на брънча. Всеки е поканен да допринесе за празничната трапеза с домашно приготвена храна и ще получи в замяна коледна напитка от бара.

Ако сте чакали подходящ момент, за да се похвалите с курабийките, баницата на баба или кекса с орехи и мед, които приготвяте – сега е моментът! Нека заедно да напълним нашата обща Коледна брънч маса. И най-вече, да празнуваме и да се забавляваме заедно под Коледната елха.

Очакваме ви с коледния ви пуловер!

Разбира се, както винаги, Коледният ни брънч ще е зелен - без употреба пластмаса!

Добави в Календар 2022-12-17 11:30:00 2022-12-17 16:30:00 Europe/Istanbul Коледа в MOVE.BG: Christmas #GIVE#GET Brunch 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от Club by MOVE.BG