Те дойдоха и пораснаха: CreateX

Представяме ви нашите доскорошни съквартиранти в Coworking by MOVE.BG - агенцията за дигитален маркетиг CreateX. Вижте тяхната успешна история.


От МOVE.BG, публикувана на 7 май 2020

Много емоции и вълнения, спомени за споделени предизвикателства и радости, за незабравими разговори и ценни съвети и за много общи моменти: с чаша кафе между етажите, с компютри в ръцете, тичащи от една среща в друга, или с чаша вино на терасата до късно вечер след работа. 

Започваме една специална рубрика, посветена на нашите приятели и доскорошни съквартиранти в Coworking by MOVE.BG. Това са те - нашите #coworkers, които започнаха при нас в екип от двама-трима души, а сега са вече голям отбор и вървят уверено по пътя на още по-големи успехи. Честно казано, сме малко тъжни, защото вече не сме под един покрив с тях, но пък сме и радостни, защото те успяха да се развият и да пораснат. А това е основната ни цел в Coworking by MOVE.BG - да подкрепяме младите иновативни проекти, защото те са новото лице на България.

CreateX

Започваме рубриката с CreateX - една от успешно развиващите се агенции за дигитален маркетинг и реклама в България. Каквото и да кажем за тях ще е малко, затова ще оставим думата на нашия приятел Виктор - човек, на когото можеш да разчиташ, който вдъхновява с идеи и поведение и един от двигателите на петъчните срещи за съвети в Coworking by MOVE.BG

Кой е Виктор?

Виктор Иванов e съосновател и SEO директор на CreateX

“Наскоро се определих като човек изграден от 80% работа и 20% вода. Целеустремен, трудолюбив и винаги дружелюбен. Това съм аз.”

Какво ви доведе в Coworking by MOVE.BG?

Основната причина да дойда в MOVE.BG е създаването на агенцията и нуждата от супер локация, на която да обгрижваме клиентите си. Другата причина е Александър Хинков от Успелите, защото той беше така добър да ни покани да споделяме заедно един офис, докато си стъпим на краката и да си вземем собствен. 

С какво ви помогнахме по пътя към разрастване?

Ох, трудно е да се опише с думи, но по пътя ни на разрастване получихме много голяма подкрепа от MOVE.BG, като първият офис, който ни предоставихте беше няколко месеца покрит от самата организация (от MOVE). Това се случи, разбира се, защото ние предложихме услуги, с които да сме взаимно полезни, но жестът си остава огромен. Така докато успеем да си стъпим на краката и да можем да бъдем истински бизнес, устойчив и вече с цели за растеж. Винаги сме получавали страхотни офиси, пътят ни е от споделен офис с Успелите до най-хубавият офис в целият MOVE.BG. Видели сме всичко, но все пак общата ни история не е кратка, цели 3 години. 

Виктор по време на изпращащото парти на CreateX в Coworking by MOVE.BG.

Коя е най-забавната/емблематична/запомняща се история от живота ви в къщата?

За мен винаги най-милите спомени ще бъдат свързани с това, когато цялата къща се самоорганизира и създаде тези петъчни срещи, в които да споделяме опит помежду си. Това беше буквално инкубатор за идеи, за практически съвети и по това време можеше да се конкурира с всяка платена услуга - семинар, акселератор и пр. Това беше възможно, защото хората, които идваха бяха настроени само към едно нещо - да дадат стойност. Това са и хората в MOVE.BG, винаги на среща, винаги готови да помогнат. Благодаря ви!

Това са CreateX! Те дойдоха и пораснаха в Coworking by MOVE.BG!

Ела и ти: наеми офис, бюро, зала за срещи или конферентна зала.

Създаваме заедно нашето утре!

Автор
още по темата

още от Добрият пример