Те дойдоха и пораснаха: LogSentinel

Представяме ви един от успешните български стартъпи, които използват нови технологии в своите продукти и услуги.


От МOVE.BG, публикувана на 19 май 2020

Те са млади, амбициозни и можещи. Те не спират да работят, да се справят с предизвикателствата и да вървят напред. 

Те познават новите технологии отблизо: за тях изкуственият интелект и "кодът" зад криптовалутите - блокчейч - не са понятия от новините или учебниците. А ежедневна част от работния процес.

Те са загрижени за едно от най-важните човешки права, което стои в основата на нашите общества и на дигиталната революция, в която живеем - данните ни.

Те са LogSentinel - млада българска компания, която е член на клуба на MOVE.BG, обединяващ новаторите в България - "The ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България".

Доскоро LogSentinel бяха и наши съквартиранти в дома на MOVE.BG в центъра на София - споделеното работно пространство за иновативни бизнеси и каузи - Coworking by MOVE.BG.

След месеци на много емоции, срещи, разговори за работа и не само, LogSentinel вече пораснаха и имат собствен дом. Спомените за помощта и общата работа, обаче, остават, както и желанието за нови срещи в Coworking by MOVE.BG. Повече за LogSentinel и за атмосферата да започнеш и разрастнеш бизнес в коуъркинг пространство ни разказва Антон Герунов, съосновател на компанията и преподавател в Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Кои сте вие в няколко изречения?

Ние сме LogSentinel – иновативна компания, предоставяща сигурни решения в сферата на информационната сигурност. След период на първоначални проучвания, основахме самата компания през 2017 г. и започнахме да предоставяме услуги във връзка със сигурността на данните и управлението на процеси, както и да интегрираме нашите продукти Trails и SentinelDB във все по-широк спектър от клиенти във финансовия, здравния и публичния сектор.

Какво ви доведе в Coworking by MOVE.BG?

Страхотната атмосфера, удобството при наемане и управление на отношенията и централната локация, която всички в екипа харесаха.

С какво ви помогнахме по пътя към разрастване? 

С многото контакти и възможността да имаме бърза връзка с важни хора и организации от предприемаческата екосистема в страната.

Коя е най-забавната история от живота ви в къщата? 

Трудно е да се каже! Къщата събира много емоции в себе си, но може би първата запомняща се история е от първата седмица на нанасянето ни, когато основателите на компанията станаха бармани в къщата за партито ни за „откриване“ на новия офис.

Коуъркинг в центъра на София

Елате и вие в нашата голяма къща и станете част от общността на иновативните предприемачи. Coworking by MOVE.BG е различният коуъркинг в сърцето на историческия център на София, на 2 минути от метростанция “Сердика. Очакват ви офиси, работни бюра, зали за работни срещи, обучения и конференции. 

Бъдете част от атмосферата на бизнес порастването - пътят напред е заедно! 

Автор
още по темата

още от Добрият пример