Над 70 лектори на ,,Digital4Plovdiv - 2018“

Конференцията за онлайн маркетинг и търговия ще се проведе на 30 Ноември в Конгресния център на Международен панаир Пловдив


От МOVE.BG, публикувана на 23 ноември 2018

Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите, a участницитe ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от бранша.

 

 

Директорът на Маркетинг и Продажби в DHL Express България, Моника Митева работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор, както на корпоративния бизнес, така и на малкия и  среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците в частност. Темата, за която ще говори тя е „Търговската революция на 21-и век”.

 

Маркетинг координаторът на Google Partners за България, Елена Арнаудова отговаря за съвместната дейност с дигиталните агенции и малките и средни предприятия в рамките на партньорската програма, като помага за развитието на бизнеса заедно с Google. Темата, която ще представи е „2018 - българската реалност и възможности“.

 

Мениджърът на продажбите на OLX за България, Надежда Попова, е отговорна за разрастването и менажирането на Телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата. Темата на Надежда е "7 стъпки за лесни продажби онлайн".

 

Изпълнителният директор на Метрика ООД, Милена Рамчева ще засегне темата за „Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“. Милена започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултат е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

 

От големи компании като: Интернет Медиа Груп, Медияпост Хит Мейл, ExpandX, Stellary Agency, Interactive Share, Serpact,  Диджилаб ООД също ще има лектори.

 

Главен организатор на конференцията е Интернет Медиа Груп, които организират и Networking cocktail след събитието. На този коктейл, участниците ще се запознаят отблизо с всички лектори и ще имат възможност да зададат своите въпроси лично.

 

 

тагове
Автор
още по темата

още от Актуално