Спирка Стара Загора - the Changemakers Tour

Четвъртото от събитията, на които срещаме хората с хоби, страст, професия или призвание да откриват нови хоризонти и да създават нови възможности

четвъртък, 30 август
Добави в Календар 2018-08-30 19:00:00 2018-08-30 21:00:00 Europe/Istanbul Спирка Стара Загора - the Changemakers Tour 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 28 август 2018

The ChangeMakers of Bulgaria е проект на MOVE.BG, целящ да идентифицира, свърже и обедини двигателите на промяната от цялата страна в общонационална мрежа.

Четвъртата спирка на обиколката ни е на 30 август в Стара Загора, за да потърсим хората с хоби, страст, професия или призвание да работят за изграждане и създаване на нови възможности и откриват нови хоризонти.
Каним ви на 30 август от 19 ч. в Къщата на Архитекта, за да идентифицираме заедно нуждите и потенциалните решения за Стара Загора и да поговорим как можем да работим по-ефективно за системна промяна.

Целта ни е да напомним на носителите на промяната, че не са сами, да вдъхновим тези, които отлагат първата стъпка и да развием общонационална мрежа от съмишленици.

Как да разпознаем двигателите на промяната?

 

  • имат ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна
  • популяризират потенциалите на България в и извън страната
  • използват иновации и нови технологии в подкрепа на социален и икономически напредък
  • умеят да увличат други за каузата

 

По време на различните събития ще говорим и ще покажем конкретни примери за това как се прави промяна в локална среда и как се мотивират общности за промяна. Ще идентифицираме нуждите на конкретния град и ще говорим за потенциалните инструменти, механизми и методи за адресирането на тези нужди.
А за доброто настроение и малиновия привкус ще се погрижат от "Трастена".

Автор
още по темата

още от The ChangeMakers - Двигателите на промяната