Експоненциални организации. Webinar #7

вторник, 7 февруари
Добави в Календар 2017-02-07 19:00:00 2017-02-07 20:00:00 Europe/Istanbul Експоненциални организации. Webinar #7 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 6 февруари 2017

EDIT.bg – отворената мрежа на дигиталните бизнеси у нас, стартира серия от уебинари с цел да задоволи нуждите на дигиталните бизнеси.

#КАКВО?

Технологиите се развиват с безпрецедентни темпове. Ако не се адаптираш към новата бизнес среда, бързо биваш изместен от някой с иновативен бизнес модел или технологично конкурентно предимство. Проучванията сочат, че 40% от Fortune 500 компаниите ще изчезнат в следващите 10 години.
Какво е "експоненциална организация" и защо е 10 пъти по-ефективна? Как компании като Airbnb, Uber и Tesla успяха за няколко години да изместят корпоративните гиганти в своите индустрии? На тези и още много въпроси ще ни отговори Теодор Панайотов.

#KОЙ?

Теодор Панайотов е основател и управител на CourseDot, една от най-големите дигитални платформи за сертификационни ИТ курсове. Теодор има 10-годишен опит в ИТ трейнинг индустрията първо като инструктор, а в последствие и като Business Development Manager за една от най-големите трейнинг компании в Европа. Теодор е един от най-младите CCSI инструктори (Certified Cisco Systems Instructor) и CCIE експерти (Cisco Certified Internetwork Expert) в Европа. През 2013 година той е приет в Global Solutions Program на Singularity University, и връщайки се в София, основава Singularity University Sofia Chapter. Теодор е единственият сертифициран експерт по експоненциални организации у нас и Chief Information Officer на Атлантическия клуб в България.

Можете да се регистрирате за събитието тук:
https://www.eventbrite.com/e/webinar-7-tickets-31710269269

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital