Webinar #7

Експоненциални организации


От МOVE.BG, публикувана на 8 февруари 2017

Теодор Панайотов е основател и управител на CourseDot, една от най-големите дигитални платформи за сертификационни ИТ курсове. Теодор има 10-годишен опит в ИТ трейнинг индустрията първо като инструктор, а в последствие и като Business Development Manager за една от най-големите трейнинг компании в Европа. Теодор е един от най-младите CCSI инструктори (Certified Cisco Systems Instructor) и CCIE експерти (Cisco Certified Internetwork Expert) в Европа. През 2013 година той е приет в Global Solutions Program на Singularity University, и връщайки се в София, основава Singularity University Sofia Chapter. Теодор е единственият сертифициран експерт по експоненциални организации у нас и Chief Information Officer на Атлантическия клуб в България. Говори за експоненциалните технологии и организации.

Според Теодор Панайотов: "Ако направим 30 стъпки линейно, ще стигнем от мястото, на което сме, до края на стаята, в която се намираме или ще я обиколим няколко пъти. Ако направим 30 експоненциални стъпки, ще обиколим земята десет пъти."

Повече за  Singularity University, за експоненциалния растеж и закона на Мур, свързан с непрекъснатото усъвършенстване на производството на интегрални схеми ще научите от видеото.

Автор

още от Решения за България: Digital