Гостува ни проф. Нели Огнянова

петък, 7 юли
Добави в Календар 2017-07-07 09:00:00 2017-07-07 11:00:00 Europe/Istanbul Гостува ни проф. Нели Огнянова 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 30 юни 2017

Удоволствие е да ви поканим на една сутрешна среща с проф. Нели Огнянова.

В непринуден разговор от нея ще научим защо фалшивите новини изведнъж станаха „новото черно“, може ли чрез фалшиви новини да се печелят избори и как бихме могли да им противодействаме. Ще разберем повече и за бъдещето на новинарската професия и предизвикателствата пред онлайн медиите.
Проф. Огнянова ще ни разкаже за Единния цифров пазар в ЕС – за обхвата му и приоритетните задачи преди края на настощия мандат, за българския еврокомисар, за големите ревизии и надигащите се гласове, че този ресор не е съществен.
Ще обогатим и познания за комуникационните си права и новостите в практиките на европейските и националните съдилища.

Ще ви очакваме на 7 юли в 9.00 часа в Дома на MOVE.BG на ул. "Сердика" 20

Тъй като пространството ни е ограничено, учтиво ви молим да се регистрирате предварително на https://www.eventbrite.com/e/35816935418

Проф. дпн Нели Огнянова е експерт по медийно право и един от основателите и първи ръководител на катедра Европеистика на Софийския университет. Тя е юист, доктор на науките и ръководител на магистърската програма „Е-Европа“ в същата катедра. Работила е като член на два регулатора - медиен и за електронни съобщения. Представител е в Постоянния комитет за трансгранична телевизия, в Контактния комитет по Директивата за аудиовизуални медийни услуги към ЕК, както и член на Комисия за прилагане на Етичния кодекс на българските медии.

Модератор на разговора ще бъде Христо Стратиев.

тагове
Актуално,
Автор
още по темата

още от Актуално