Градска джунгла: Среща на анонимните компостиращи

сряда, 16 януари
Добави в Календар 2019-01-16 18:30:00 2019-01-16 21:00:00 Europe/Istanbul Градска джунгла: Среща на анонимните компостиращи 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 11 януари 2019

Среща на анонимните компостиращи

- “Зима е, мога ли да компостирам цитруси?”
- “Колко често трябва да разбърквам съдържанието на компостера?”
- “Появиха се капчици по капака на компостера. Има и лека миризма – дали това са признаци за проблеми?”
- “В компостера ми мирише на земя!”

Звучи ви познато? Най-вероятно сте били участник в работилниците “Компостирай у дома” на City Experimentarium/ Градски експериментариум и MOVE.BG или сте част от нашата общност в групата Компостирай у дома с Градски експериментариум. Като всяка общност и ние стартираме поредица от срещи, по време на които да споделяме сполуки и неволи, процеси на приобщаване и моменти на несигурност, лични открития и вдъхновение за компостирането и устойчивия начин на живот.

Събитието е безплатно и приветства всеки – стар и нов приятел на компостирането, в Coworking by MOVE.BG, където на чаша питие по желание да отговорим на всякакви въпроси, да затвърдим и надградим знания и умения, да споделим предизвикателства и да открием решения на разнообразни проблеми, свързани с компостирането като част от нашето ежедневие в града.

Тъй като пространството ни е ограничено, молим да запазите своето място за срещата като попълните следния формуляр:
http://bit.ly/AnonCompost
Както и не се притеснявайте да пишете дълго и от сърце под въпросите. Нашата цел е да бъдем максимално полезни! ?

Вярваме че изграждането и утвърждаването на полезни навици като компостирането е общностно начинание – споделен процес, в който най-важното е да учим един от друг.

Очакваме ви!

Автор
още по темата

още от Градска джунгла