HackAUBG с втори хакатон в Благоевград


От МOVE.BG, публикувана на 14 март 2018

HackAUBG е вторият хакатон, провеждан в Благоевград, в кампуса на Американския университет след HackBlagoevgrad. Отбори между 2-ма до 5-ма участници ще се състезават за челните места, проектирайки и защитавайки своите софтуерни и/или хардуерни проекти на тема, обявена в началото на самото събитие на 23-ти март.

Зад организационния екип на хакатона стои студентският клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub – малка група студенти с огромното желание отново да преживеят вълненията, свързани с домакинството на голямо и съществено IT събитие на територията на университета. С убедеността, че благодарение на HackAUBG ще се даде старт на множество иновативни идеи и продукти, събираме на едно място съмишленици и приятели.

За осъществяването на събитието съдействат над 10 спонсора от IT сектора у нас. Освен финансово, те помагат с ноу-хау,  най-добри практики и  специалисти, които ще се включат като ментори. HackAUBG е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти напълно безплатно. Регистрацията става през сайта на събитието. На същия уебсайт, както и на страницата на The Hub във фейсбук, може да следите за последни обновления по HackAUBG, сред които призовите места, съставът на менторския екип и други.

 

Въпроси могат да бъдат задавани на електронната поща или на страницата във фейсбук.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital