Как Google може да помогне на стартиращ бизнес - Webinar #5

вторник, 13 декември
Добави в Календар 2016-12-13 19:00:00 2016-12-13 07:25:00 Europe/Istanbul Как Google може да помогне на стартиращ бизнес - Webinar #5 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 5 декември 2016

EDIT.bg – отворената мрежа на дигиталните бизнеси у нас стартира серия от уебинари с цел да задоволи нуждите на дигиталните бизнеси.

#КАКВО?

В последния уебинар за 2016г. ще говорим за това как да използваме adwords за валидиране на идеи с не повече от 120 лв. бюджет. Ще разберем за няколко безплатни инструмента в Google, които бихме могли да използваме сами, за да оптимизираме бизнесите си. Ще коментираме и няколко идеи, относно това как може да стартирате реклама с не повече от 30 лв. и да валидирате своите идеи.

#KОЙ?

Ивелина Манова (LinkedIn) е основател и управител на Accella Digital - дигитална агенция, специализирана в реклама за резултати. Тя е един от пионерите на българския интернет Google маркетинг с дългогодишен опит в Adwords, Analytics и други. Ивелина започва кариерата си като един от първите трима Google сертифицирани трейнъри. Също така е един от съоснователите на AdAcademy - Агенция за обучение към Google. В работата си тя е абсолютно стриктна към получаването на резултати и вярва, че всичко може да се подобри и оптимизира".
------------------------------------------------------------------------------------------
**По Коледа съвместно с нашите приятели от Ideas Factory Association / Фабрика за идеи събираме книги благотворително, за да ги дарим в читалищата на селата Челопек, Павлоче и Косталево във Врачанския балкан. Можете да донесете книги, които сте харесали, но вече няма да четете или нови книги, които искате да споделите под коледната елха в MOVE.BG!

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital