Как се променихме за пет години


От МOVE.BG, публикувана на 11 юли 2018

Много или малко са пет години? Зависи от мярката, от мащаба, от очакванията. Ние от MOVE.BG ги измерваме в уроците, които научихме, но също и в уроците, които преподадохме. В препятствията, които преодоляхме, но и в новите цели, които натрупахме и тепърва ще гоним.

Пет години може и да са малко, за да видиш резултата от работата си, когато хоризонтът ти е поне 25.

Пет години обаче са и достатъчни – да препотвърдиш посоката и да срещнеш онези съмишленици, с които да извървите пътя заедно. Достатъчни са, за да разбереш формулата на онова много специално лепило, което ни държи заедно – взаимодействието, диалогът, срещата. Тези ценности, които остават, дори когато другото на пръв поглед се променя.

За пет години MOVE.BG много се промени.

От организация на активисти и експерти в платформа, развиваща дългосрочните потенциали на страната ни и хората ѝ чрез нови модели на сътрудничество, технологии, знание, чрез социални иновации и насърчаване на личната инициатива, споделянето и обществения принос. Промениха се цветовете ни, визуалната ни идентичност, начинът, по който мислим и говорим за себе си.

Някои неща обаче неизменно остават – призванието ни да свързваме тези, които правят промяната, да живеем пълноценно и в хармония точно тук в България, откъдето да допринасяме и за страната си, и за света.

Ето само малка част от нашата еволюция за пет години в една картинка:

Разбери как се промени MOVE.BG за пет години - инфографика

 

Сърдечно благодарим на нашите приятели и обитатели на Coworking by MOVE.BG "Шивачи", които изработиха тази графика специално за нас и общия ни празник.

тагове
Автор
още по темата

още от Актуално