Коледното парти на MOVE.BG

Дрескодът е домашен

събота, 16 декември
Добави в Календар 2017-12-16 11:30:00 2017-12-16 16:30:00 Europe/Istanbul Коледното парти на MOVE.BG 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 3 декември 2017

ХО-ХО-ХО!

Декември е, а с него дойде и любимото ни време от годината – това на предколедното очакване и на празничното настроение. Светлинки по витрините, забързани хора по магазините и много, много коледни партита.

MOVE.BG кани всичките си приятели на ммм… Коледен Брънч!

На 16-и декември (събота), точно в 11:30 часа, ще те посрещнем на 1-вия етаж в Дома на MOVE.BG с много уют, топлина и радост в сърцата! И това не е всичко...

Ще се погрижим да имаме налични всички съставки, за да си забъркаме най-страхотното коледно хапване на всички времена! Ще започнем с топли напитки – чай с канела и портокали, греяно вино и коледен пунш, но разбира се, ще има и ледена крафт бира. За да се почувстваме у дома, в менюто ще включим само храна, приготвена от нас.

Ако сте чакали подходящ момент да се похвалите с тиквеника, бухтите или канелените кифлички, които приготвяте – това е той! Всеки от нас ще донесе любима домашна вкусотия, с която да допълни коледната трапеза.

Ммм… вече нямаме търпение за коледното парти!

Ще слушаме и ще пеем коледни песни до припадък, ще танцуваме, ще рисуваме и ще се забавляваме… Както си му е редът по Коледа.

Очаквайте много изненади, празнични игри и работилници на коледното парти! Повече подробности следете в събитието ни във Фейсбук.

Дрескодът е домашен, за предпочитане – плетени пуловери с коледни мотиви, приемаме гости и по пантофи.

тагове
Събитие,
Автор
още по темата