MOVE.BG организира специална изследователска игра “Жълтите павета”

На рождения ден на MOVE.BG историческата ни програма “Моята българска история” е приготвила едно интересно преживяване за всички любознателни. Започваме на 15-ти юли от 17:00 часа на улица “Сердика”20.


От Моята българска история, публикувана на 30 юни 2021

Заповядайте на първото от една година насам събитие на живо на “Моята българска история”!

По случай 8-мия рождения ден на MOVE.BG, който ще отпразнуваме на 15 юли, “Моята българска история” ви кани на нещо ново, специално и любопитно.

Кръстихме изследователската игра “Жълтите павета”. Името никак не е случайно, но ще разберете защо на 15 юли от 17:00 часа!

Ще имате възможност да се запознаете с нови и интересни хора, да почувствате удовлетворението от постигането на една обща цел #заедно и да преживеете вълнението да съберете парчетата на загадката из историческия център на София.

За участие в играта не се изискват специални познания по история! Играта съчета интересното с полезното. Всеки участник ще опознае София, докато играе и изпълнява цели.

По време на играта всички участници ще бъдат разпределени в отбори. Първият отбор, достигнал до крайната цел, ще получи специален подарък

След края на играта всеки един от участниците е поканен да се присъедини към партито 7+1 MOVE.BG Birthday #together. 

Важно: За участие в играта се изисква предварителна регистрация. Местата са ограничени. Затова, ако искаш да участваш и да вземеш свой другар със себе си, не се колебай и се запиши бързо тук. След като се запишеш за участие в играта, очаквай имейл с потвърждение за направената регистрация и повече подробности.

И за да може играта да е още по-мотивираща, всеки участник ще получи специална отстъпка от Dock&Bay - английска марка стоки за приключения и спорт от рециклирани материали в биоразградими опаковки, представена в България от Podredeni.eu

Играта се провежда с любезната подкрепа на Beefeater Gin Bulgaria.

Всеки участник ще има удоволствието да се разхлади с коктейл с джина на джиновете.

Започваме в 17:00 часа на 15-ти юли. Сборен пункт: Дома на MOVE.BG - ул. “Сердика”№20.

Моята българска история

Една програма на MOVE.BG, с която популяризираме българската история и стимулираме нейния обективен прочит чрез иновативен модел на включване и съучастие.

В сърцето на “Моята българска история“ е идеята, че всички ние заедно създаваме съдържанието на нашия общ исторически разказ. Вярваме, че за да продължим напред в общото ни бъдеще, първо трябва заедно да разкажем и познаваме общото ни минало.

Помогнете ни да намерим заедно частите на нашия общ пъзел!

Разкажете ни история на нашата интерактивна карта! Защото всяка история освен лична е и наша обща!

Моята българска история - твоята история е нашата обща 

Автор
още по темата

още от Моята българска история