8 години MOVE.BG! Почистване на парк "Росенец" в Бургас

Нашите бургаски приятели те канят на 17 юли (събота) да освежим едно от любимите места за отид в Бургас.


От МOVE.BG, публикувана на 13 юли 2021

Как да отбележим 8-мия рожден ден, посветен на ценностите? 

Отговор с кауза дават нашите бургаски приятели от сдружение СК "Лъвско сърце", агенцията за пакости "Дивото зове" и сдружение "Активен живот". На 17-ти юли, събота, от те организират почистване на парк "Росенец", като част от поредицата събития в страната, посветени на рождения ден на MOVE.BG.

Какво ще правим?

На 17-ти юли, събота, се събираме за групово почистване на любимо място за отдих в парк Росенец - “Курбан поляна”.

  • Сборен пункт в 9:30 часа на поляната.
  • Ние ще осигурим чували и ръкавици!
  • Носете си водичка, слънцезащитен крем, шапка, очила и спрей против буби.

Как да се включиш?

Бъди доброволец в почистването на поляната, доведи приятелите, децата и семейството си! Нека всички ЗАЕДНО да покажем, че можем да се грижим за природата! 

Как да стигнеш?

  • Само на 10 мин.от Бургас с кола.
  • Обществени транспорт - автобус номер 5 от градския транспорт на Бургас, както и с междуградските автобуси, които пътуват за Созопол. Има спирка пред Хижа Странджа. Тя се намира на пътя Бургас-Созопол на разклона за село Росен.

Научете още във Facebook събитието тук.

MOVE.BG на 8!

Осмият рожден ден минава под мотото “7+1 #together”, защото, както знаете, в MOVE.BG използваме 7-бройна система. Затова в началото на новото летоброене си припомняме 7-те ценности, които ни обединяват: свобода, общо действие, прозрачност, любов, справедливост, отговорност и развитие. В седем града в България нашите посланици ще организират събития, посветени на тези ценности. 

А осмото събитие е празненството на рождения ни ден. Очакваме те на 15-ти юли, четвъртък, от 19:00 часа в дома на MOVE.BG - ул. “Сердика” №20, София. 

Регистрирай се тук.

Добави в Календар 2021-07-17 09:30:00 2021-07-17 14:05:00 Europe/Istanbul 8 години MOVE.BG! Почистване на парк "Росенец" в Бургас 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers