8 години MOVE.BG! Обиколка-разговор в морската Таляна

На 17-ти юли нашите варненски приятели и changeMakers Явор Панев и Ралица Герасимова ви канят на един разговор за положителните примери.


От МOVE.BG, публикувана на 14 юли 2021

Представяме ви поредното събитие в страната, посветено на 8-мия рожден ден на MOVE.BG. В горещата юлска събота ще се разхладим следобедно с една среща-разговор в морската ни столица Варна.

“Нека се съберем и да си направим една пешеходна обиколка из историческото ядро на града. Да поговорим за развитието, за ценностите, които ни обединяват и какво можем да правим #заедно, за да виждаме Варна все по-красива, запазила старите си сгради и изпълнена с живот,” споделят организаторите.

Срещата ще се домакинства от архитект Явор Панев от сдружение “Таляна”, Цвета Йоцова от фондация “Оптимистас”, Калина Калчева, финалист в конкурса на НАСА „Марс Сити Стейт“ с проекта си за град на Марс „Марс 25“ и част от екипа на RеBonkers и Ралица Герасимова, социален антрополог и куратор, автор на проектаКосмодрум.

Започваме точно в 17 часа на 17-ти юли, събота. Място: Дом на архитекта Варна. Още информация във Facebook събитието тук.

MOVE.BG на 8!

Осмият рожден ден минава под мотото “7+1 #together”, защото, както знаете, в MOVE.BG използваме 7-бройна система. Затова в началото на новото летоброене си припомняме 7-те ценности, които ни обединяват: свобода, общо действие, прозрачност, любов, справедливост, отговорност и развитие. В седем града в България нашите посланици ще организират събития, посветени на тези ценности. 

А осмото събитие е празненството на рождения ни ден. Очакваме те на 15-ти юли, четвъртък, от 19:00 часа в дома на MOVE.BG - ул. “Сердика” №20, София. 

Регистрирай се тук.

Добави в Календар 2021-07-17 17:00:00 2021-07-17 20:00:00 Europe/Istanbul 8 години MOVE.BG! Обиколка-разговор в морската Таляна 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers