Рожден ден на MOVE.BG: 11 Years Moving Together

Очакваме ви на 11-ти юли, четвъртък, от 18:30 часа в Дома на MOVE.BG - улица “Сердика” 20.


От МOVE.BG, публикувана на 10 юни 2024

MOVE.BG става на 11 години.

Запазете си датата 11-ти юли, очакваме ви да отпразнуваме заедно нашия рожден ден.

Знаете, от самото си създаване MOVE.BG е лаборатория за бъдещето и инкубатор за хората, които го създават. Изградихме пространство, в което пулсиращи общности се събират зад конкретни идеи и каузи, решават ги и предават като ехо това знание на обществото.

Общността ни сте вие - пробудените за новото – хората, които измерват личния си успех и щастие с приноса за просперитета на общността си и света. Заедно с вас утвърждаваме философията за give-get културата в обществото и сме благодарни, че броят на допринасящите расте.

По повод нашия 11-тия рожден ден обявяваме следващата ни кауза, която е образователен формат за създаващите решения за опазване на природата, все по-видимо нужни с климатичните промени. Ще се радваме да я припознаете и подкрепите. 

В момента набираме средства за осъществяването й. Ако сте решили да ни направите подарък за празника ни, може да дарите средства за нея на линка тук: https://move.bg/donation

Детайли за всичко, което сме ви подготвили на партито за рождения ни ден, ще обявим скоро.

Очакваме ви на 11-ти юли, четвъртък, от 18:30 часа в Дома на MOVE.BG - улица “Сердика” 20.

Създаваме заедно нашето утре!

Добави в Календар 2024-07-11 18:30:00 2024-06-11 23:00:00 Europe/Istanbul Рожден ден на MOVE.BG: 11 Years Moving Together 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers