Приятна изненада!

Вярваме, че доброто лице на България и българите зависи от хора като вас


От МOVE.BG, публикувана на 22 април 2014

Кой изненада приятно MOVE.BG?

МOVE.BG получи днес приятна изненада от Панагюрище! Децата от ОУ "20-ти април" в града заедно с ръководителя си г-жа Таня Ракова са изработили своя табела в подкрепа на кампанията „Ти движиш Европа“!

Преди броени минути получихме тази снимка от тях с поздрав! Ние – МOVE.BG, благодарим за инициативата, жеста и подкрепата на кампанията! Вярваме, че доброто лице на България и българите зависи от хора като вас!

Кога стартира кампанията "Ти движиш Европа"

През февруари тази година МOVE.BG стартира кампанията „Ти движиш Европа“, която имаше за цел да покаже доброто лице на България и да стимулира обществото у нас да покаже какво ние като българи даваме на Европа. Причината? Негативната статистика за нас в Европейския съюз - най-бързо топящата се и застаряваща нация, с най-ниска раждаемост, първи по смъртност в съюза, най-бедната държава от всички страни – членки, с най-малко пари за образование, последни по медийна свобода, най-нещастните и недоволни от живота си европейци.

Закриване на кампанията и подкрепата, която получихме

Днес – 22-ри април е последният ден, в който гражданите могат да качат снимка и кратък текст за това какво те самите или ние като общност даваме на Европа. До момента идеите за по-доброто ни лице в съюза са над 50. В кампанията ни се включиха популярни български лица, сред които: Орлин Горанов, Цвета Кирилова, Мариана Попова, Башар Рахал, Кирил Ефремов, Николай Божилов, Александър Кадиев, Калин Яворов, Калин Терзийски, Маги Джанаварова, Рут Колева, Любо Киров, Виктория Терзийска, Калин Вельов, Стефан Щерев, Атанас Атанасов, Бисер Иванов и Нора Караиванова и други. Идеята беше подкрепена и от цирк „Балкански“ и галериите „Ракурси“ и „Маестро“. Какво предстои? В „Деня на Европа“ – 9-ти май в Дома на МOVE.BG заедно символично ще й дарим нашето общо по-добро лице. Защото ТИ движиш България и Европа. И е време да отворим очите си и покажем какво имаме! Ние – МOVE.BG, вярваме че сме дали много на Европа и имаме още какво да й дадем като нейни пълноправни граждани.

Автор

още от Ти движиш Европа