The ChangeMakers - Двигателите на промяната

Програма на MOVE.BG, която идентифицира, свързва и обединява променящите България в национална мрежа. Целта на програмата е да покаже 1000-та лица на промяната в страната ни и да ги обедини за общо действие. В рамките на програмата представяме добрите примери, които заразяват с вдъхновение. Тематизираме световни тенденции в локалния контекст. Работим за разпространение на знание и реализиране на проекти из цялата страна, променящи положително локалната среда. За да създадем заедно нашето утре!

“В България може само заедно!”: Срещаме ви с Ивайло Бонев

Ивайло Бонев е съосновател на иновативния образователен проект “Технократи” и член на “The ChangeMakers of Bulgaria” - клубът на MOVE.BG, който обединява двигателите на положителната промяна в България.


За стартъпи: безплатна разработка на софтуер за проекти в начална фаза

Инициативата е на нашите приятели “Лудогорие софт”, чийто основател Емилиян Кадийски е член на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България”.

12 януари 2023, МOVE.BG

Арх. Панев: Споделеното създаване на пространство трябва да бъде част от развитието на градовете

За градските пространства и за конкурса за нов облик на центъра на Добрич разговаряме с архитект Явор Панев, ръководител на конкурса и член на клуба на MOVE.BG "The ChangeMakers of Bulgaria".

11 октомври 2022, Марин Маринов

Саша Безуханова в Топ 100 на най-влиятелните IT личности в България

В класацията на Career Show за 2022 година влизат и редица личности от клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria”.

20 април 2022, МOVE.BG

CMeet me Questions - Антония Димитрова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Антония Димитрова, основател на “Пойема Колектив” и част от екипа на фондация “Колективът”.

18 април 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Джулиана Николова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Джулиана Николова, която е основател на платформата "ОneUpOneDown".

7 април 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Георги Костадинов

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Георги Костадинов, който е сред създателите на иновативния стартъп Imagga.

21 март 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Виктор Илиев

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - музикантът Виктор Илиев, създател на проекта “Заедно”, който обединява над 60 деца от различни етноси около магията на музиката.

16 март 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Ани Коджабашева

Представяме ви един от новите членове на клуба “The ChangeMakers of Bulgaria” - Ани, която е проектен мениджър в "Колективът". Фондация Колективът обединява граждани, експерти и институции в проекти, подобряващи градската среда и живот в България.

11 март 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions: Василена Вълчанова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Василена Вълчанова, маркетинг специалист и един от организаторите на проекта RATIO.

5 януари 2022, Rusana Kumanova