Sales 101 - Webinar#2

вторник, 18 октомври
Добави в Календар 2016-10-18 19:00:00 2016-10-18 20:00:00 Europe/Istanbul Sales 101 - Webinar#2 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 17 октомври 2016

EDIT.bg – отворената мрежа на дигиталните бизнеси у нас стартира серия от уебинари с цел да задоволи нуждите на дигиталните бизнеси. Предварителният преглед на данните от първото национално проучване Innovation Ship Bulgaria | Digital показват, че след дигитални маркетингови умения едно от най-търсените от вас, дигиталните предприемачи, умение е в областта на продажбите. И не е ли това съвсем логично?

#КАКВО?

В рамките на 21 минути ще разгледаме продажбения процес, фокусирайки се върху основополагащите принципи на ефективната комуникация, водеща до успешни сделки.

#KОЙ?

Антон Ценов е предприемач и съосновател на Start It Smart, най-големият предприемачески клуб в България. Част от работата му там включва разработване на основния проект на клуба: Start It Smart | Pre-Accelerator – 10 седмична интензивна менторска програма за начинаещи предприемачи. Широко популярната и успешна програма е привлякла 150 стартиращи бизнеса, голяма част от които вече са се развили в успешни компании и набрали повече от 1 000 000 евро финансиране. Воден от желанието за подобряване на образователната система, Антон основава компанията Mind Mapping, която стимулира творческото мислене. Над 3 000 души стават част от множество обучения, които се осъществяват в училища и университети в България.
Понастоящем Антон е посветил времето си на компанията Join the Players - платформа за видеозаснемане на мачове по минифутбол.
Антон е и един от съоснователите на EDIT.bg - отворена мрежа, която има за цел да разпознае, насърчи и подпомогне потенциално успешните сектори на българската икономика с фокус дигиталните малки и средни предприятия.

Регистрирайте се за събитието тук!

Може да гледате събитието на живо тук.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital