Лекция-България 30 години по-късно: за незавършения преход и пътя към Новия Ренесанс

На 5 ноември (вторник) от 19:00 часа Саша Безуханова, основател на MOVE.BG, ще изнесе специална лекция, посветена на годишнината от 10-ти ноември.


От МOVE.BG, публикувана на 31 октомври 2019

Какво се случи на 10-ти ноември 1989 и как то беляза развитието на България през изминалите 30 години.  За формалния край на социализма и неформалния му живот в обществото ни. Какво постигнахме и какво пропуснахме е развитието на България като демократична държава с отворена пазарна икономика.

Защо 2013 година бележи нов етап в израстването на нацията ни и какъв процес стартира с Протеста.

Какъв е новият преход, 30 години по-късно. За фундаменталната трансформация в света,  Новия Ренесанс, измеренията и апостолите му и пoсвещението в работата на MOVE.BG да стимулира утвърждаването му в България.

Всички тези въпроси ще застъпи Саша Безуханова в лекцията й на 5-ти ноември 2019 от 19:00 часа. Заповядайте в дома на MOVE.BG - улица “Сердика” №20 в София, етаж 3.

Необходима е предварителна регистрация тук.

Саша Безуханова

Саша Безуханова е основател и председател на борда на MOVE.BG. Тя е международно признат мениджър, ангел-инвеститор и филантроп с 20-годишна успешна управленска кариера в НР и значим принос в общественото развитие на България. Дългият списък от нейните бизнес постижения и инициативи в полза на социалния просперитет през годините включва позициониране на България като ИКТ център с глобална значимост, насърчаване на предприемаческата култура и утвърждаване ролята жените в бизнеса в България и на европейско ниво. През 2013 г. тя напуска своята бизнес кариера и се посвещава на каузата за позитивна обществена промяна и устойчиво развитие в България чрез иновации, образование, активно лидерство и споделени ценности.

MOVE.BG

MOVE.BG e платформа на създаващите хора. Търсим иновативни решения за обществена промяна, работим за устойчиво развитие и утвърждаваме култура на градивен диалог, активно лидерство и споделени ценности.

Създаваме заедно нашето утре!

Автор
още по темата

още от Гледна точка