She is Me - вдъхновяваща среща със Сара Геруек

AtScale ще инвестира между 20-25 милиона долара за новия си в София и ще наеме 40 души. Можете да се запознаете с основателката на компанията Сара Геруек на 03 април в MOVE.BG


От Marin Marinov, публикувана на 27 март 2019

Българският център за жените в технологиите (BCWT) в партньорство с MOVE.BG организира поредната вдъхновяща среща със световно призната бизнес дама като част от уникалния за България формат She is Me. На 03 април (сряда) ще ни гостува Сара Геруек - част от топ 10 на жените предприемачи в облачните иновации, съосновател и водеща фигура в една от най-бързорастящите компании за дигитални технологии Atscale.

Още като ученичка Сара разработва софтуер за управление на онлайн оценяването в колежа, в който учи. Работи като дивелъпър и софтуерен инженер до 2010 г., когато става част от екипа на технологичния гигант Yahoo!

През 2013 г. съосновава AtScale –  единствената по рода си платформа, която може да визуализира и обединява достъпа до големи данни. Сред клиентите на компанията са JPMorgan Chase, Toyota, Wells Fargo, GlaxoSmithKline и много други.

She is Me e ексклузивна поредица от събития, целящи представянето на успели дами, доказали се в секторите на технологиите, предприемачеството и науката. Предоставяме им нашия подиум, за да послужат като вдъхновяващ пример за подражание на всички нас.

Имаме възможността да разберем от тях как се преодоляват предизвикателствата по пътя, особено тези, които мъжете не срещат.  Получаваме директен отговор на своите въпроси и се запознаваме с други като нас, които търсят развитие и начини да го постигат пълноценно.

Щом Тя може, значи и Аз мога.

Очаква ме Ви на 03 април (сряда) от 19:00 часа в сградата на MOVE.BG на улица “Сердика” №20, ет.3.

Събитието ще бъде на английски език!

Местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате за събитието тук.

****За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT), които са заплатили членския си внос за 2019 г., срещите са безплатни.

За всички други наши гости: Вход 10 лв., които може да заплатите на място и са дарение за проектите на BCWT.

 

тагове
Събитие,
Автор
още по темата

още от Актуално