She is Me by BCWT

5 години BCWT представя: She is Me - Vol.1

вторник, 19 септември
Добави в Календар 2017-09-19 18:45:00 2017-09-19 20:45:00 Europe/Istanbul She is Me by BCWT 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 7 септември 2017

По случай петия рожден ден на  Българският център на жените в технологиите ( BCWT)  създадохме за вас нещо интригуващо, полезно и първо по рода си в България.
She is Me e нов вечерен формат, ексклузивна поредица от събития, адресиращи предизвикателствата на времето, в което живеем. Той цели да създаде среда, в която чрез примера на успели дами да окуражим тези, които не вярват, че могат да постигнат успех. Форматът е със стратегическо значение за позиционирането на жените в секторите технологии, предприемачество и наука. Дами, доказали се в тези сектори, ще бъдат представяни пред публика, за да бъдат популяризирани и превърнати в примери за подражание с широк обхват на повлияване. Ще имаме възможността да разберем как се преодоляват предизвикателствата по пътя, особено тези, които мъжете не срещат, да получим отговори на своите въпроси и да се запознаем с други като нас, които искат да се развиват и търсят начини да го правят пълноценно.

За нас е удоволствие да Ви поканим на първото издание на She is Me, с което да отбележим подобаващо рождения ден на BCWT!

Първата дама, която ще ни разкаже вдъхновяващата си история, е председател на Българския център на жените в технологиите, Дигитална жена на Европа за 2013 г. и основател на Фондация MOVE.BG – г-жа Саша Безуханова.

На 19-ти септември от 18:45 ч., ул. Сердика 20.

Ще ви очакваме!

С уважение,
Екипът на Българския център на жените в технологиите

*Моля да потвърдите своето присъствие и да запазите вашето място като се регистрирате на следния линк: https://www.eventbrite.com/e/5-bcwt-she-is-me-vol1-registration-37609829011

тагове
Актуално,
Автор
още по темата