SHEleader Beyond Tech: създаване на устойчиво бъдеще

На 9-ти април от 18:00 часа ще си говорим онлайн за архитектурата, жените в епохата на автоматизация и зелените практики на бъдещето с Борина Андриеу.


От МOVE.BG, публикувана на 6 април 2020

MOVE.BG и Българският център на жените в технологиите (BCWT) те канят на едно специално събитие: SHEleader Beyond Tech - вдъхновяващ разговор на Саша Безуханова, основател на BCWT, с Борина Андриеу от международната архитектурна компания Wilmotte & Associés. Очакваме те онлайн на 9-ти април (четвъртък) от 18:00 часа. SHEleader Beyond Tech е вторият онлайн форум, който хвърля символичен мост към международната конференция SHEleader@digital 2020, отложена заради мерките за ограничаване на коронавируса. 

Темата

В условията на социална изолация този четвъртък ще можеш да участваш от вкъщи в специален лидерски диалог за бъдещето: за архитектурата на новото време, за нуждата да възстановим баланса между човека и природата и за ролята на жените в епохата на автоматизация. Ще си говорим какво означава да бъдеш лидер и какво е мястото на лидерството в днешно време. Борина ще ни разкаже и за пътя от София до Париж, както и как архитектурата среща устойчивото развитие. Разговорът ще бъде на английски език и ще се осъществи през платформата Webex.

Гостът

Борина е родена и израснала в България. Тя e живяла и работила на много места по света, като от 2004 година е част от базираната в Париж международна архитектурна компания Wilmotte & Associés, където в момента е управляващ директор. Борина е част от няколко вдъхновяващи архитектурни трансформации на емблематични сгради по света. Участвала е в превръщането на Halle Freyssinet в Station F - най-големият инкубатор за стартъпи в света. Борина също е участвала в обновяването на лондонската централа на Google в King Cross. Преди две години Борина беше удостоена с най-високото френско отличие за заслуги - Орденът на почетния легион, степен рицар. Тя е рицар и на Ордена за изкуство и литература към на френското министерство на културата.

Запознайте се с Борина онлайн на 9-ти април от 18:00 часа. Бъдете част от промяната! Регистрирайте се за събитието тук.

SHEleader@digital през септември

За мястото и значението на новите технологии ще си говорим на 17-ти септември в София с лидери от дигиталната индустрия в България, Европа и САЩ. Второто издание на международната конференция SHEleader@digital 2020 ще бъде посветено на ролята на жените в епохата на автоматизация и ще обедини представители на иновативния бизнес, новатори от изкуството и политически фигури. Регистрациите за конференцията, направени досега, остават валидни и за новата дата 17-ти септември. Бъди част от промяната и ти.

SHEleader@digital 2020 се организира от BCWT и MOVE.BG с партньорството на МТСП, World Bank Sofia, Visa, Dell, VMware Bulgaria, Cisco, Progress, Uber Engineering Sofia, Lidl Bulgaria, Experian Bulgaria, HeleCloud и Easy Consult.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital