Уебинар "SHEleader Mind the Gap: Blockchain Needs You, част 1"

Гледайте ни на живо на 25 юни, четвъртък, когато наш гост ще бъде Стефка Стоянова от æternity ventures.


От МOVE.BG, публикувана на 16 юни 2020

Каква е ролята на жените в нововъзникващия пазар на продукти и услуги, базирани на блокчейн технологията? Може ли женското лидерство да създаде вдъхновяваща и приобщаваща среда в децентрализирания свят на блокчейн? Могат ли жените професионалисти да бъдат посланици на тази нова технология?

Разберете отговорите на тези и други важни въпроси по време на SHEleader Mind the Gap: Blockchain Needs You, част 1. Това е четвъртият специален уебинар на BCWT, който създава мост към втората международна конференция SHEleader@digital 2020, отложена за 17 септември с уважение към мерките за ограничаване на COVID-19.

SHEleader Mind the Gap ще ви срещне със Стефка Стоянова, ръководител на операциите и маркетинга в AE Ventures - проект, който осигурява първоначално финансиране, бизнес развитие и консултативна подкрепа за блокчейн проекти.

Домакин на дискусията: Анастасия Ангелова - директор за институционални връзки в Nexo, платформа за отпускане на заеми с круптовалути. Събитието ще бъде на английски език.

SHEleader Mind the Gap 

Ще анализираме тенденциите и тайните зад технологията, която стои в основата на криптовалутите, ще си говорим как блокчейн разшири приложението си в различни индустрии извън Bitcoin (BTC) или Ethereum (ETH) и защо тази технология се превърна в привлекателна за банките, финансите, здравеопазването, логистиката или развлекателната индустрия. Разбира се, ще говорим и за т.нар. блокчейн солидарност и защо тази нововъзникваща технология осигурява ниша за жените да покажат своя професионализъм, знания, умения и сила. 

Присъединете се към нас на 25 юни, четвъртък, от 18:00 ч. Регистрирайте се тук, за да получите безплатна връзка за уебинара. Разговорът ще бъде на английски език. Втората част на SHEleader Mind the Gap, отново посветен на блокчейн технологията, ще се състои на 9 юли.

SHEleader@digital през септември

За мястото и значението на новите технологии като блокчейт и големите данни ще си говорим на 17-ти септември в София с лидери от дигиталната индустрия в България, Европа и САЩ. Второто издание на международната конференция SHEleader@digital 2020 ще бъде посветено на ролята на жените в епохата на автоматизация и ще обедини представители на иновативния бизнес, новатори от изкуството и политически фигури. Регистрациите за конференцията, направени досега, остават валидни и за новата дата 17-ти септември. Бъди част от промяната и ти.

SHEleader@digital 2020 се организира от BCWT и MOVE.BG с партньорството на МТСП, World Bank Sofia, Visa, Dell, VMware Bulgaria, Cisco, Progress, Uber Engineering Sofia, Lidl Bulgaria, Experian Bulgaria, HeleCloud и Easy Consult.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital