Събитие: MEETUP SHELeader@digital

MOVE.BG ще бъде домакин на срещата на BCWT на 18 юни - четвъртък - от 18:30 часа.


От МOVE.BG, публикувана на 12 юни 2020

Време на трансформации, време със силата на женската енергия да отговорим на новите предизвикателства. Готови ли сме? 

За да поговорим за това, ви каним на среща на 18 юни (четвъртък), защото BCWT е мястото, където жените в ИКТ могат  да споделят своите  идеи, а и ние искаме да ви разкажем за нашите планове през следващите месеци.

След седмици на изолация и ограничени контакти е време за постепенно връщане към “новата нормалност” - процес, който изисква повече от всякога сътрудничество, споделяне и общи действия. Днес имаме възможността да изграждаме едно по-добро бъдеще и таланта на жените, които творят в науката и технологиите, е жизнено важен.

След COVID-19 се сбогувахме със стари модели на работа и живот и сега ние можем да дадем новата визия за пътя, по който заедно да променяме статукво, предразсъдъци и стереотипи.

Затова от BCWT ви каним да оставим за малко компютрите и да  се срещнем на чаша вино или чай, за да споделим идеи, да коментираме успехите и тревогите си, да видим заедно проблемите, но и възможностите, които кризата поставя пред нас. Защото жените имат  интуицията да преодоляват предизвикателства и знания, да са лидери в бъдещия технологичен свят. Това са и темите на предстоящото ни голямо събитие - международната конференция SHEleader@digital 2020, което ще се проведе през септември и за което също  ще получите повече информация.

Очакваме ви в четвъртък - 18 юни от 18:30 часа в дома на MOVE.BG - Coworking by MOVE.BG - улица “Сердика” 20.

SHEleader@digital през септември

За мястото и значението на новите технологии ще си говорим на 17-ти септември в София с лидери от дигиталната индустрия в България, Европа и САЩ. Второто издание на международната конференция SHEleader@digital 2020 ще бъде посветено на ролята на жените в епохата на автоматизация и ще обедини представители на иновативния бизнес, новатори от изкуството и политически фигури. Регистрациите за конференцията, направени досега, остават валидни и за новата дата 17-ти септември. Бъди част от промяната и ти.

SHEleader@digital 2020 се организира от BCWT и MOVE.BG с партньорството на МТСП, World Bank Sofia, Visa, Dell, VMware Bulgaria, Cisco, Progress, Uber Engineering Sofia, Lidl Bulgaria, Experian Bulgaria, HeleCloud и Easy Consult.

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital