Стартъп партитата на EDIT и SofiaStartup продължават и през 2020

Първото Starty за новата 2020 година ще се проведе на 24 януари (петък) от 19:00 часа.


От Марин Маринов, публикувана на 20 януари 2020

След разгара на коледните и новогодишните партита и краткото затишие е време за ново избухване. Музика, песни и танци те очакват на стартъп партито на програма EDIT на MOVE.BG и SofiaStartup. "Starty vol.4: ака Ново 20" ще се състои този петък24 януари. Мястото е апартаментът за купони на улица “Врабча”№ 24 в столицата. Започваме в 19:00 часа и ще продължим, докато има настроение и енергия. Очакват те и много неформални контакти със съмишленици.

Защо?

Целта ни партитата е да дадем възможност на стартъп екипите да се срещнат и да се опознаят в неформална обстановка. Да поговорим на по питие за общите предизвикателства, които срещаме и за възможностите да работим и да...се забавляваме заедно. Защото в стартъп общността - ние не сме конкуренти, а съмишленици и приятели, които искаме да подобрим средата за бизнес в България и нейния експортен потенциал. Да създаваме продукти и услуги, които са новаторски и разпознаваеми не само у нас, но и извън пределите на страната ни.

А това е възможно само чрез сътрудничество и подобряваме на екосистемата.

Очакваме те на 24 януари (петък) от 19:00 часа на улица "Врабча"№24 в София.

EDIT

Една програма на MOVE.BG в подкрепа на дигиталния бизнес. Анализираме световни, европейски и национални тенденции, дискутираме върху съществуващите проблеми пред стартиращи и млади компании и заедно търсим решения за създаването на среда, която подкрепя иновациите и привлича инвестиции. Работим за насърчаване на взаимодействието между различни представители на дигиталния бизнес, обмена на опит и идеи и изграждането на една съвременна дигитална екосистема.

Програмата EDIT на MOVE.BG провежда ежегодното и единствено по рода си изследване на стартъп екосистемата в България Innovation Ship. Програмата организира и поредица от специализирани уебинарикоито дават ключови познания за развитието на дигиталните бизнеси.

Създаваме заедно нашето  утре!

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital