EDIT и SofiaStartup организират второ стартъп парти

Събитието е част от новата инициатива на MOVE.BG и SofiaStartup за опознаване на иновативната общност в столицата.


От МOVE.BG, публикувана на 11 ноември 2019

За какво е време в средата на ноември? Хелоуин отмина, Коледа и Нова година са на повече от месец? Как да презаредим батериите в средата на месеца?

С парти на новаторите. Време е за стартъп купон. 

Програма EDIT на MOVE.BG и SofiaStartup имат удоволствието да те поканят на второто неформално събиране на стартъп общността в София - “Starty”, vol.2.

Кога?

В петък. Не 13-ти, а 15-ти...ноември.  Започваме в 19 часа и ще продължим, докато имате сили за музика, песни, танци, коктейли и разговори в неформална обстановка.

Къде?

В едно от новите парти места в столицата - party apartment-а на улица “Врабча” №24.

(Там, където беше първият купон, на който всички се забавлявахме до зори, помниш нали? ) 

Защо?

Целта ни партитата е да дадем възможност на стартъп екипите да се срещнат и да се опознаят в неформална обстановка. Да поговорим на по питие за общите предизвикателства, които срещаме и за възможностите да работим и да...се забавляваме заедно. Защото в стартъп общността - ние не сме конкуренти, а съмишленици и приятели, които искаме да подобрим средата за бизнес в България и нейния експортен потенциал. Да създаваме продукти и услуги, които са новаторски и разпознаваеми не само у нас, но и извън пределите на страната ни.

А това е възможно само чрез сътрудничество и подобряваме на екосистемата.

MOVE.BG е съорганизатор на месечните meetup-и чрез EDIT (Economic Development via Innovation and Technology): програмата ни в подкрепа на дигиталния бизнес и стартъп проектите. 

SofiaStartup

SofiaStartUp цели подпомагането на стартъп брандове и популяризирането на активността на новаторите в столицата. Sofia Start Up (SUP) се стреми да развие взаимодействие и свързаност в стартъп общността в София чрез сближаване на хората и решаване на общи проблеми, които впоследствие ще имат отражение в световен мащаб. 

В SUP участват опитни, креативни и енергични хора с професионален опит от цял свят. Крайно време е да осъзнаем, че споделянето на неприятности и личен опит могат да бъдат взаимно полезни за всички страни.

EDIT

Програмата на MOVE.BG в подкрепа на дигиталния бизнес. Анализираме световни и локални тенденции, дискутираме върху съществуващите проблеми пред стартиращи и млади компании и заедно търсим решения за създаването на среда, която подкрепя иновациите и привлича инвестиции. Работим за насърчаване на взаимодействието между различни представители на дигиталния бизнес, обмена на опит и идеи и изграждането на една съвременна дигитална екосистема.

EDIT провежда и единственото национално изследване на иновативния стартъп и МСП бизнес в България - Innovation Ship. А съвсем скоро очаквайте и представянето на резултатите за 2019 година!

Създаваме заедно нашето дигитално утре!

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital