The ChangeMakers: Мая Донева споделя

На 18 април (четвъртък) ни гостува съоснователката на Социалната чайна - Мая Донева, която ще ни разкаже какво е да бъдеш двигател на промяната, както и какви са предизвикателствата пред ранното детско развитие.


От МOVE.BG, публикувана на 2 април 2019

През февруари месец създадохме The ChangeMakers - Двигателите на промяната -програма, която идентифицира, свързва и обединява променящите България в национална мрежа. Целта е да покажем 1000-та лица на промяната в страната ни и да ги обедини за общо действие.

Една от ChangeMakers е и Мая Донева, съосновател на “Социалната чайна” във Варна. Мая описва кариерата си като "романс между социални иновации, стартъп и неформално образование."

На 18 април тя ще сподели какви усилия трябва да полагаш, за да правиш положителна  промяна в средата и сред хората, както и  какво означава да си част от една общност.

Ще си говорим и за ранното детско развитие и нуждата от инвестиция и политическо приоритизиране на темата.

Мая ще сподели й опита си от “Чайната” и “Карин дом”  - как се прави промяна чрез социални иновации и как се помага на деца със специални нужди и техните семейства.

Очакваме ме Ви на 18 април (четвъртък) от 18:30 часа в дома на MOVE.BG в София на улица “Сердика” №20.

Събитието е безплатно. Необходима е предварителна регистрация тук.

Създаваме заедно нашето утре!

Добави в Календар 2019-04-18 18:30:00 2019-04-18 21:00:00 Europe/Istanbul The ChangeMakers: Мая Донева споделя 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers