The Next Big Thing събира водещи макроикономисти и анализатори

Bloomberg TV отбелязва една година в българския ефир с конференция


От МOVE.BG, публикувана на 6 октомври 2016

Първата Bloomberg конференция в България The Next Big ThingReshaping the Economy ще се проведе на 12 октомври в Capital Fort в София.

С нея Bloomberg TV Bulgaria, единственият международен бизнес канал, адаптиран към местната аудитория, ще отбележи първата си годишнина.

The Next Big Thing ще засегне теми, свързани с глобалните предизвикателства, икономическите тенденции, иновациите, новите бизнес модели и цифровизация, енергията на бъдещето.

Фокусът ще падне върху факторите, които влияят на преструктурирането на икономиката в световен и локален мащаб, а изводи ще направят топ експерти по макроикономика и анализатори от Bloomberg, които ще вземат участватие в конференцията.

В рамките на конференцията основателят на MOVE.BG Саша Безуханова ще изнесе презентация с тема "Дигиталната трансформация: новите бизнес модели".

Сред основните панелисти в The Next Big Thing са Дейвид Пауъл, главен макроикономист на Bloomberg, редакторът Джеймс Гомес и журналистът Кумута Раманатан от Bloomberg LP. Сред гост-лекторите на конференцията са проф. Вал Маринов от Центъра за научни изследвания и инженерство в университета на Северна Дакота, д-р Валери Сербезов, основател на Nanotechplasma, макроикономистът Евгений Кънев - управляващ партньор на Maconis, Пламен Бобоков, председател на Съвета на директорите на „Приста Ойл Груп“, д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор на Амджен България, Костадин Сирлещов, съдружник и оглавяващ отдел Енергетика CMS Cameron McKenna, Божидар Нейчев, управляващ съдружник за Югоизточна Европа на PwC, Илиан Георгиев - изпълнителен директор на БАКБ, Тодор Ванев – главен икономист на Българска банка за развитие и други.

Конференциите на Bloomberg по цял свят събират влиятелни личности, мениджъри, експерти, предприемачи и анализатори, за да провокират дебат по най-важните теми и проблеми на световната икономика.

Повече информация за събитието можете да намерите на http://tnbt.bloombergtv.bg/

Автор
още по темата

още от Актуално