Успяло парти

Споделяме знания и добро настроение в очакване на Коледните празници

вторник, 19 декември
Добави в Календар 2017-12-19 19:00:00 2017-12-19 22:00:00 Europe/Istanbul Успяло парти 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 14 декември 2017

A little party never killed nobody или, казано иначе – от парти никой не е умрял.

А няма друго парти като Успяло парти. Ние от MOVE.BG и Успелите се надяваме да успеем да се съберем всички – колеги, партньори и любими приятели.

На 19 декември с обитателите на къщата ни – ABLE, Международна награда на херцога на Единбург – България, Студио Змей, Khan Academy, Българска наука и Инициатива за социална промяна – ще празнуваме #заедно.

Ще хапнем и ще пийнем лекичко, докато си говорим и се опознаваме.

Вярваме, че Промяната се постига с усмивка на лицето и именно затова залагаме повече на танци и коледно настроение, отколкото на официалности и церемонии.

Нашето работно пространство е нашата крепост. В нея има и специално укрепление за знанието – библиотеката, която очаква да бъде запълнена. Нека тази Коледа подаръците да обогатят общото ни място с нови теми за разговор и добри примери. Жанрови ограничения няма. Достатъчно е да обвържете книгата, която искате да подарите, с работата и целите ви в живота. Вашият жест е покана към онези, които ще търсят знание в бъдеще.

Още важни важности за Успялото парти – в дискусията тук!

тагове
Събитие,
Автор
още по темата