Вечери за наивници - Благоевград, vol.1


От МOVE.BG, публикувана на 15 март 2017

След София, Варна и Пловдив Вечери за наивници ще има и в Благоевград! Инициативата на MOVE.BG е посветена на мечтателите, които не се страхуват от провалите и грешките в името на каузата си. На визионерите, които във всички трудности и препятствия откриват възможности за развитие и израстване. На всички тези от нас, които вярват в смисъла и уроците на неуспеха, направил ни по-силни, уверени и устремени по пътя ни към Промяната!

Пилотното ни издание съвпада с разцъфването на пролетта и обещава да разкаже три вдъхновяващи и интересни истории на първите престрашили се "наивници":

Димитър Татарски завършва Природо-математическа гимназия „Акад. С. П. Корольов“ - гр. Благоевград, след което продължава образованието си в Американски университет в България. Работи в областта на туризма и гражданския сектор. Той е един от съоснователите на Общност Каузи и Начинания (ОКиН), граждански старт-ъп за промяна и развитие чрез социални иновации. ОКиН е инициатор на „БГ мъдрост в действие“, каузата за интегриране на българската практическа мъдрост в лични и обществени дейности, по която на няколко пъти доброволци в народни носии са раздавали поуки за сполуки на благоевградчани.ОКиН е и инициатор на „Характер.бг“, социалния проект за онлайн платформа за изграждане на характер и образование за характер в България, който пилотно се разработва на територията на област Благоевград, с концентрация на дейности именно в гр.

Благоевград: работилници за характер в благоевградски училища

Kръгла маса за характер и ключови компетентности, срещи за характер със студенти и професори от двата университета в града, онлайн анкета, публична дискусия, участие на Франкофоли 2016 съвместно със ЗАЗ… Април 2013 година, Митко е един от лекторите на TEDxAUBG, говорейки за своя любима тема – развитието. През 2015 година, той се присъединява към мрежата от посланици на гражданската платформа MoveBG, подпомагайки организирането на нейни дейности на територията на област Благоевград. Година по-късно участва в Лятната предприемаческа програма (Summer Entrepreneurship Program, SEP) на Фондация „Америка за България“, обучаваща годишно по 30 младежи от страната на предприемачество в САЩ. Обича да работи с деца и да ходи на риба и на планина. Роден е през 1985 година в планинското градче Разлог, където и текущо живее.

Емилия Занкина - Американски университет в България;

Силвия Домозетска - Радио Благоевград;

Запазете датата и заповядайте на 6 април, четвъртък, от 19:00 при любезните ни домакини от ALL STARS BLAGOEVGRAD. Очакваме Ви!

MOVE.BG

Добави в Календар 2017-04-06 19:00:00 2017-04-06 21:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Благоевград, vol.1 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници