Вечери за наивници - Пловдив, vol. 2

Второто издание на Вечери за наивници в Града под тепетата


От МOVE.BG, публикувана на 22 юни 2016

След изключително вдъхновяващата и зареждаща първа Вечер за наивници в Пловдив, за радост на всички питащи и чакащи дойде момента да ви поканим на следващата ни среща с уникални хора и истории.

Второто издание на Вечери за наивници ще бъде посветено на хората, чието професионално развитие е свързано с различни видове медии.

За нас е огромно удоволствие да ви представим:

Иво Дернев - Иво е журналист от 16 години. Започва
кариерата си като стажант във в. Марица през 2000г. Става
част от светския отдел на пловдивския ежедневник, който
по-късно го оглавява. През 2008г. напуска Марица и става
кореспондент от Пловдив за кратко съществувалия национален ежедневник Експрес. През 2009г., заедно с Димитър Семков, пускат онлайн медията Под тепето. Пет години по-късно усилията на тандема ражда и платформата за култура и градски живот Капана.бг.

Ивелина Василева - Ивелина принадлежи към онзи изчезващ вид журналисти в България. Тя е млада, позитивна и търсеща истината, а не просто сензацията в новините, които представя. В началото на своята кариера тя работи като репортер в пловдивската онлайн медия “Под тепето“, а в момента е радиоводещ на предаването PartyZone по радио КАТРА FM.

Валери Драганов e съосновател на проектa Студентската
мрежа на България (studentite.bg) – онлайн платформа,
която събира всички български студенти на едно място – без значение в кой университет и коя специалност учат.
Проектът има за цел да обедини не само студентите, но и
всички преподаватели на едно място, за да подобри
общуването между тях и да изгради механизмите, необходими за по-пълноценно образование на територията на нашата страна. В STUDENTITE.BG всеки студент може да има свой профил напълно безплатно.

За записване: https://goo.gl/FzbPyd

Добави в Календар 2016-06-30 19:00:00 2016-06-30 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Пловдив, vol. 2 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Общество,
Автор

още от Вечери за наивници