Вечери за наивници - Варна, Vol.1

Празнуваме наивниците, които продължават напред


От МOVE.BG, публикувана на 13 юни 2016

"Вечери за наивници“ акостират във Варна.

Защото по-хубава от добре прекараната вечер сред съмишленици и ентусиасти с кауза може да бъде само една морска среща сред приятели, вдъхновяващи наивници и истории с поука.

Домакин на първата морска вечер е START UP CENTER, а правилата вече са традиционни – събираме сподвижници и споделяме за неуспехите и изпитанията по пътя към осъществяването на големите си идеи. Празнуваме провалите, защото са безценни учители по кураж, и вдигаме наздравица за неволята, защото точно тя калява волята. Празнуваме наивниците, които продължават напред, защото без тях нищо нямаше да е същото.

„Вечери за наивници“ са нашето време и място да разкажем за малките провали, които ни се случват, докато осъществяваме големите си идеи.

Защото несгодите ни правят по-силни и научаваме от неуспехите повече, отколкото от успеха.

Споделяме историите на хората с кауза, защото вярваме, че пътят към реализирането на една социално значима идея е толкова важен и вълнуващ, колкото и резултатът от нея. Да се посмеем над провала, за да не ни се надсмее той!

С радост ви представяме първите варненски наивници:

  • Мая Донева - болярка с любов към морето.

Част от обучители на Европейския младежки Форум и част от екипа на Варна за Европейска младежка столица 2017. По време на доброволческата си служба в Полша започва да се пита защо и в България няма интересни младежки дейности и заедно с няколко ентусиасти създават младежка организация IDEA, и доброволческа група "Розови очила", които са в основата на първата в България Социална чайнаhttp://thesocialteahouse.bg/, която предлага менторска подкрепа и първа работа на младежи, израснали без родители. В последните години Мая се занимава основно с обучения в сферата на гражданската активност, социалните иновации и старт-ъп идеи с изразен социален ефект. Има 2 деца и за 30-те си години е посетила над 30 държави на 3 континента.

  • Милен Минков - завършва Технически университет град Варна специалност Стопанско управление и Публична администрация.

Заедно с Иван Чешмеджиев, Венци Куцаров и Васил Василев създават култовото хумористично предаване ТУТУРУТКА. Репортер на Брюксел за България и Малта през 2011 г. Организатор на множество събития и концерти във Варна и България. В момента артист – изпълнител на свободна практика. През 2014 възстановява участията си пред публика. Следват няколко мини турнета в България и Европа. През 2015г. групата стартира и производството на нови скечове в YOUTUBE канала си ТУТУРУТКА: https://www.youtube.com/channel/UCEnFu5hxuH-YeibU191aoyw

  • Гергана Филипова се занимава с латино танци от 13 години.

Започва като любител, след това става инструктор в първата школа във Варна по Салса, а от 2006г. има свой собствен клуб по танци - "Денс клуб Амор".Завършила Моден дизайн и Хореография и успешно съчетава двете си специалности.Щастливо омъжена и майка на прекрасен син. Успява да комбинира майчинство и работа благодарение на прекрасният си съпруг, който я вдъхновява и подкрепя.

"Вечери за наивници" е една инициатива на MOVE.BG (FB: movebg)

Добави в Календар 2016-03-24 19:00:00 2016-03-24 23:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Варна, Vol.1 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Общество,
Автор

още от Вечери за наивници