Вечери за наивници - Варна, Vol.2

Второто издание, което отново ще ви срещне с хора, неспиращи пред трудности и провали


От МOVE.BG, публикувана на 13 юни 2016

'Вечери за наивници' продължават да радват приятелите ни в Морската столица. Предстои ни второто издание, което отново ще ви срещне с хора, неспиращи пред трудности и провали. Хора, които вярват в собствените си сили и мечти. За нас е огромно удоволствие да ви представим:

Иван Ефтимов - той е професионален състезател по футбол на маса, популярен като джаги, с над 6 годишен опит.
Родом от Ловеч и понастоящем живее и се развива във Варна. Заедно с Тодор Узунов основават през 2008 г.,във Варна първият клуб по футбол на маса извън София.
Кръщават го Ja-Ra и от тогава насам клубът се разраства. Иван обучава много млади таланти, които достигат до медали от републикански първенства.
Като президент и капитан на отбора на Ja-Ra ,има зад гърба си повече от 100 организирани турнира, няколко клуба, участия във “Fun City”-Варна, редовни тиймбилдинг събития, варненска лига и изпратени над 20 играча на международни и национални турнири.

Георги Енчев - GOOSH. Георги е човекът, който не може да бъде „заключен” в редовете на нито едно обяснение. Първият хореограф на The Center. Основателят. Човекът, от който започват хип хоп танците с български адрес. Личноста, която със собствените си сили, умения и вяра създава предпоставките въобще да има танцова хип хоп култура в България. Лидер. Наставник. Откривател.

Димитър Василев - е един от най-добре познатите бизнесмени във Варна. Той е изпълнителен директор на „Уебест” OOД – една от най-добре развитите компании за дигитален маркетинг в региона. Съосновател и председател е на СНЦ „Български Бизнес Форуми”, което има за цел насърчаване на предприемаческата дейност в България. До момента са организирани 17 форум-срещи с известни личности от бизнеса и един двудневен StartUp форум, привлякъл световно известни бизнесмени и ангел инвеститори. Член е на УС на Варна Европейска Младежка Столица 2017. Стреми се да развива предприемаческото и личностно развитие у младите хора във всяко свое начинание.

Очакваме ви на познатия адрес!

За регистрация: https://goo.gl/onDDMw

Добави в Календар 2016-04-21 19:00:00 2016-04-21 21:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Варна, Vol.2 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Общество,
Автор

още от Вечери за наивници