Вечери за наивници - Варна, Vol. 3

Трето издание на "Вечери за наивници" в морската ни столица, посветено на хората, които променят света чрез изкуството си или работят за това културата в България да се развива


От МOVE.BG, публикувана на 13 юни 2016

Дойде и момента за нашата трета среща в скъпата ни Морска столица. Поредното издание на "Вечери за наивници", съвместно с прекрасните ни домакини от Start Up Center , e посветено на хората, които променят света чрез изкуството си или работят за това културата в България да се развива и да носи радост и удоволетворение на всеки. Също така сме изключително щастливи, че третата ни среща е включена в културната програма на Нощта на музеите - Варна!

За нас е огромна чест да ви представим следващите варненски наивници:

Теодор Беломъжов - пианист, музиколог. Завършил Музикална консерватория и университет в Гърция, учил в Щатите, живял и работил дълги години в чужбина. Понастоящем преподавател в музикалното училище във Варна, концертиращ пианист, композитор и аранжор на свободна практика.

Десислава Георгиева - началник отдел "Фестивали и проекти" Дирекция "Култура и духовно развитие", Община Варна. Тя е на 40 год., завършила е Софийски университет "Свети Климент Охридски" социални науки, има над 15 години опит в администрацията на община Варна. Активно участва в осъществяването и разработването на културните политики както на местно, така и на национално ниво.

Христо Хаджимихайлов - хореограф, занимава се с танци от 11 години, като в последните 6 преподава хип-хоп. Създава школа по улични танци във Варна - Creators. До като се развиват, The Creators ползват чужди зали и в този период успяват да станат национални и международни шампиони. Сега вече те са със собствени зали, в които освен хип-хоп има и народни танци, танго, бойни изкуства, йога, тае-бо и др. Христо е човека, които успя да изведе формацията на финалите на " България търси талант" 2014 и 2015 и на ''Турция търси талант''. Той ръководи хореографията на Детска Евровизия 2016 #JESC2016 както и рекорда на Гинес, във Варна, за най- голяма ДНК жива верига от хора.

Мястото и часа са известни:)

Очакваме вашите регистрации за присъствие тук: https://goo.gl/f1Xn9i

До петък!

Добави в Календар 2016-05-20 19:00:00 2016-05-20 21:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Варна, Vol. 3 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Общество,
Автор

още от Вечери за наивници