Вечери за наивници - Варна, vol. 6

Start Up Center става на 1 година!

вторник, 22 ноември
Добави в Календар 2016-11-22 19:00:00 2016-11-22 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Варна, vol. 6 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg

От МOVE.BG, публикувана на 7 ноември 2016

Без да се бавим отпътуваме към следващите Вечери за наивници  във Варна!
Датата е символична за нашите домакини от Start Up Center, които ще отбележат двоен рожден ден! На 22 ноември точно преди 1 година е създадено мястото, което да събира младите по дух хора от България и света.

Затова заповядайте да се почерпим заедно по този прекрасен повод, докато слушаме историите на нашите наивници:

Ралица Христова-професионален акредитиран СТАРШИ коуч IIC&М и първи дипломиран корпоративен коуч в България. Ръководител на коучин клуб " Мисли и Променяй '' във Варна.
Съучредител на инициативата "Люто кафе" и Управител на издателска къща "Азура".
Вярваща в процеса на учене през целия живот, нито за момент не е преставала да учи и да повишава квалификацията и собствената си осъзнатост. Нейната специалност е промяната. Възприема работата си като мисия – нейният малък принос към голямата промяна на света. Нейната голяма мечта е да даде своя принос за изграждане на общество от осъзнати лидери и силни личности, които създават хармония и красота.

Димитър Христов е собственик и основател на идеята за предприемчивите дами в България и по света – Dolls България (www.dolls.bg). Завършил e средното си образование в Стара Загора. През 2007 година записва бакалавърската си степен по специалност „Счетоводство и контрол“ в ИУ-Варна. През периода на обучение успява да работи и да следва едновременно по специалността си. През 2011 и 2012 година работи в САЩ по програми Work and Travel и успява да осъществи част от мечтите си. В момента му предстои да завърши магистърската си степен по специалност „Корпоративни финанси“ в ИУ-Варна. Взема участие в доброволчески проекти като “ABLE Mentor” и „Идейник“. Член и Алумни е на Клуб „Млад Предприемач“ към ИУ-Варна. Вярва, че всеки провал, е част от по-голям успех, който те първа предстои да се случи.

Стояна Кирова е създател на Холистичната платформа iamhouse.bg.
Репортер, Автор, Водещ на медитации.
Project Manager на The Catering Company.
Marketing Manager на Детска кухня VIP Бебе.
Лектор в най-големия Фестивал на Здравето в България.
Гост-автор в най-голямата платформа за здравословен живот в България zdravei.org.
Посветена в Рейки Второ ниво.
Автор на професионални водени медитации.
Автор на е-книги.

Очакват ни едни незабравими Вечери за наивници. Запазете датата 22.11.2016 г.!

Добави в Календар 2016-11-22 19:00:00 2016-11-22 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - Варна, vol. 6 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Автор

още от Вечери за наивници