Вечери за наивници, vol. 12

Вечери за наивници стават на една година


От МOVE.BG, публикувана на 17 септември 2016

На 6-ти октомври ще се проведе дванадесето юбилейно издание на нашите Вечери за наивници.

Вече една година заедно празнуваме провалите по стръмния път към успеха!

За мечтателите, които не се страхуват от провалите и грешките в името на каузата си. За визионерите, които във всички трудности и препятствия откриват възможности за развитие и израстване. За всички тези от нас, които вярват в смисъла и уроците на неуспеха, направил ни по-силни, уверени и устремени по пътя ни към Промяната!

Вашите „Вечери за наивници“ отбелязват първия си рожден ден и с удоволствие ви каним да споделим този специален момент заедно.

Заповядайте на 6-ти октомври от 19:00 в Дома ни на ул. Сердика 20 – подготвили сме ви много изненади и специална програма. В ролята на наивници ще влезем самите ние, основателите на MOVE.BG, за да дадем отговор на въпроса наивно ли е да смятаме, че отстоявайки свободата, отговорността и общото действие, всички заедно можем да променим България.

Елате да празнувате с MOVE.BG и нашите наивници:

Саша Безуханова е инициатор на MOVE.BG и председател на борда. Тя е международно признат мениджър и алтруист със значим принос в развитието на ИТ индустрията и общественото развитие на България. До основаването на MOVE.BG през 2013 г., Саша оглавява и развива дейността на Hewlett-Packard Company в България от откриването й през 1998 г., извеждайки я до позицията на най-успешната ICT компания в страната. Tя е с основна заслуга за създаването на Глобален Център за отдалечени услуги - значителна инвестиция на HP, която днес осигурява работа на 5000 висококвалифицирани специалисти и поставя България на световната IT инвеститорска карта. През последните 5 години от блестящата си кариера в HP Саша заема последователно позициите на Директор за Централна и Източна Европа и Директор за Растящите пазари в света за направление Публична администрация и образование.

Саша Безуханова

Тя е дългогодишен председател на борда на Джуниър Ачивмънт България, председател e на Бордовете на Европейския Център на жените в технологиите, Българския център на жените в технологиите, Българското училище за политика и Техническия Университет. Сред многобройните международни признания за приноса й за обществено развитие, през 2013 г. Саша е назована Дигитална жена на Европа, а през 2015 г. е избрана сред 100-те лидери-новатори в класацията New Europe 100 за създаването на визия за устойчиво развитие за България с работата й в MOVE.BG.

Кирил Петков

Той е един от тримата основатели на Центъра за Икономически Стратегии и Конкурентоспособност, афилииран с Харвардския и Софийския университет. Преподава курсове по икономическо развитие и микроикономика на конкурентоспособността. Управител е на Българската Компания за Развитие (BDC), както и на инвестиционни проекти в областта на мултидисциплинарни и високотехнологични иновации в България. Завършил е финанси в университета на Британска Колумбия във Ванкувър, както и Магистратура по Бизнес Администрация в Харвардския университет, където е класиран в топ 10 на неговия випуск. Негов преподавател е професор Майкъл Портър, при който е специализирал в развитието на клъстерни стратегии. Работил е за Макайн Груп, 6 милиардна компания, която инвестира и управлява мащабни производствени проекти в Северна Америка и Европа. Кирил Петков е семеен, с три деца.

Николай Денков

Той e професор, доктор на химическите науки. Ръководител на катедра Инженерна химия в СУ „Св. Кл. Охридски”. В периода 2014-2016 Николай Денков е заместник-министър на образованието. Специализирал е в Япония, Франция и САЩ, като водещ изследовател в научните центрове на фирмите Юниливър и Родия. Автор на над 120 научни статии, цитирани над 4500 пъти в международната литература. Изнесъл над 60 поканени доклада в университетите в Бъркли и Станфорд (САЩ), Лунд, Вагенинген, Манчестър, ESPCI-Париж, Сантяго (Чили), Киото (Япония) и др. Ръководител е на над 30 международни изследователски проекта в областта на физикохимията, включително с фирмите Юниливър, БАСФ, Сейнт Гобен, Дау Корнинг, Родия и др. Проф. Денков е член на управляващите комитети на Европейските научни мрежи COST P21 и COST MP 1106. Носител е на националната награда Питагор (2010 г.) за високи научни постижения.

MOVE.BG

Добави в Календар 2016-10-06 19:00:00 2016-10-06 21:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници, vol. 12 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Актуално,
Автор

още от Вечери за наивници