Вечери за наивници - International Women's Day in Bulgaria

Вечери за наивници - vol. 17


От МOVE.BG, публикувана на 20 февруари 2017

Докато светът празнува 8-ми март - Международният ден на жените, нашето специално издание на  Вечери за наивници е ден по-късно, но остава посветено на дамите.

Събитието ни на 9-ти ще повдигне важните теми за един по-инклузивен и правдив свят, в който не говорим за равнопоставеност между половете само веднъж годишно.

Каним ви в уютната и приятелска атмосфера в дома на MOVE.BG, за да чуем заедно три вдъхновяващи истории на три жени, избрали да живеят, работят и допринасят за позитивната промяна в България. Какви са причините, довели ги тук? Какви трудности и препятствия са преодолели по пътя си? Какво е общото им впечатление от България и какви са техните най-запомнящите се и стойностни преживявания в страната ни?

Присъединете се към нас за една вечер, пълна със смисъл, позитивни емоции, хубаво вино и интересни хора! Нашите гости ще бъдат:

Анджела Родел - Изпълнителен директор на Българо-американска комисия за образователен обмен Fulbright;

Зоуи Холидей - Каритас София

 

Събитието ще се проведена на английски език, а модератор ще бъде Димитър Димитров от MOVE.BG.

Предварителна регистрация може да направите тук: goo.gl/wcxlOu

Добави в Календар 2017-03-09 19:00:00 2017-03-09 21:00:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници - International Women's Day in Bulgaria 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор

още от Вечери за наивници