Вечери за наивници и пътешественици - vol. 19

Пътешестващи наивници


От МOVE.BG, публикувана на 2 май 2017

За всички, чиито хоризонти не признават границите.

За всички, които в сърцата си носят компас с притегателна сила към всички посоки на света. За всички, чиито стъпки отекват от жълтите павета до нестинарската жарава на Странджа, до изпепеляващите пясъчни дюни на Сахара или до божествените плажове на Коста Рика. За всички, които обичат да пътуват и пътуват, за да обичат.

Заповядайте на поредните специални Вечери за наивници и пътешественици

През тази вечер ще се запознаете с историите на трима необикновени приключенци и да си поговорим за успехите и провалите, преплитащи се по Пътя, който никога не свършва:

Методи Терзиев е завършил бизнес и икономика в Швейцария.

През 2009 година се връща в България и от тогава е натрупал опит в три различни индустрии – като консултант в Stanton Chase International Bulgaria, директор институционални партньорства във Фондация „Заедно в час“ и оперативен директор на първото coworking пространство у нас betahaus | Sofia. Обича да доброволства като е имал възможност да ръководи локалния клон на AIESEC Basel, както и да подпомага Сдружение Tuk-Tam и форума Кариера в България - Защо не?“. Изразява се чрез пътувания, музика, спорт и от скоро пишейки кратки статии. Мечтае всеки човек на земята да може неограничено да пътешества!

Евелина Проданова е организационен психолог, съосновател на Brain Workshop Institute и ко-организатор на каяк трипове в Wild Fun - Adventures Club.

През 2006-та година, докато е първа година студент в СУ “Св. Климент Охридски”, Евелина започва работа с американската компания Southwestern Advantage и за първи път напуска границите на родината - започва да пътува. Прекарва времето си между България и САЩ и започва да преоткрива и други прекрасни кътчета по света. Открива страстта и любопитството към новите култури, към преживяването и опознаването на себе си. Какво научаваш за себе си, докато си на парти трип в една от най-бедните африкански държави? Или пък като усетиш, че си готов да зарежеш всичко и да заминеш за държава, която до скоро не си знаел, че е в Централна Америка? Така де, не си знаел, че има ЦЕНТРАЛНА Америка…Малко я е срам, че изключително рядко пътува с цел да си почива, но пък е щастлива, че може да съчетава работните ангажименти с тази страст. Е, пътувала е и от любопитство, по любов и да търси залези. Предстои й ново приключение до мястото, обявно като “the most instagramable sunsets place” и вече едвам я свърта.

Александър Хинков - съосновател на онлайн медия "Успелите" (Младите успели българи) и Носия;

Модератор на събитието ще бъде Димитър Димитров от MOVE.BG. Предварителна регистрация можете да направите тук: goo.gl/Kn4BRC

Очакваме ви!

Добави в Календар 2017-05-18 19:00:00 2017-05-18 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници и пътешественици - vol. 19 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Актуално,
Автор

още от Вечери за наивници