Вечери за наивници, Vol. 6

В чест на дамите


От МOVE.BG, публикувана на 8 юни 2016

Шесто издание на Вечери за наивници, в което празнувахме приноса на традиционно определяната като по-нежната половина на човечеството за каузата на провала, за провалите на каузи и малките неуспехи по пътя към успеха.

Формалният повод бе 8-ми март

Неформалният повод – допускането ни, че жените все пак са по-добри в много от начинанията, които до неотдавна бяха приемани за мъжка територия, включително провала. Дали е така? Провалят ли се жените по-качествено от мъжете? По-високи или напротив са очакванията към тях? По-лесно или по-трудно преминават през неуспехите в мъжки сфери? За опита си с неуспеха и неслучилите се идеи поканихме да разкажат успешни жени от много различни области:

Ева Вучева

Дигитален предприемач, един от основателите на Fashion Days Bulgaria и доскорошен изпълнителен директор на Fashion Days Group, най-големия онлайн магазин за мода в Централна и Източна Европа. Работила е за компании като Нетинфо АД и Sciant AG (днес VMware). Завършила е Международен мениджмънт и маркетинг в Германия и след това специализира Визуални комуникации в Италия.

Елисавета Белобрадова

Тя е завършила френската гимназия в София и право в СУ. Работила е в Агенцията по ядрено регулиране, после десет години има собствен бизнес с аптеки, а сега се занимава с мениджмънт на хотели и е един от най-известните блогъри в България, пишейки под псевдонима Letiashtata Kozzila Erato за медии като Дневник, Егоист, Гоу Гайд, Бунт, Една и др.

Теди Кацарова

Поп певица и композитор с вече 20-годишна музикална кариера в България и успешни проекти в страни като Швеция и Финландия, много концертни участия и песни, които е трудно да събереш в един жанр. Дъщеря на известни родители и музикант със собствен път, позитивен, усмихнат и неуморен човек със заразяващ ентусиазъм, който винаги работи върху нещо ново.

Модератор на събитието беше програмният координатор на нашия партньор в шестите ‚Вечери‘ Български център на жените в технологиите – Евелина Проданова.
http://www.bgwomeninict.org/

MOVE.BG

Добави в Календар 2016-03-11 19:00:00 2016-03-11 21:30:00 Europe/Istanbul Вечери за наивници, Vol. 6 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Общество,
Автор

още от Вечери за наивници