Йога в обедната почивка: зареди се с енергия в средата на работния ден

Тази сряда от 13:00 часа ще се потопите в едно невероятно преживяване с Теменуга Стайкова, сертифициран Сатянанда йога учител.


От МOVE.BG, публикувана на 6 декември 2019

Искате ли да презаредите батериите в средата на работната седмица? Как да се случи това бързо, лесно и приятно? И то без да взимате почивен ден?

С йога в обедната почивка, поднесена по некласически начин от известната учителка Теменуга Стайкова. И то без да е необходимо да използвате постелки и специално облекло за йога. 

Кога?

Тази сряда, 11 декември, от 13:00 часа в рамките на 45 минути ще имате възможност да се раздвижите, като освободите ставите и мускулите от сковаността с йога асани и да се витализирате и презаредите с енергия, ентусиазъм и увереност. Всичко това с помощта на дихателни техники с кратка релаксация.

Но не само. А с предметитативна практика ще успеете лесно да се освободите от умственото и емоционално напрежение и да се настроите оптимистично.

Защо?

Целта е:

  • да се откъснете от запълнената с ангажименти рутина;
  • да се свържете със себе си и собствените си нужди;
  • да се предотврати умствена и психическа преумора;
  • да подобрите концентрацията, вниманието, яснотата на ума;
  • да повишите възможността да вземате адекватни решения;
  • да запазите баланс в стресиращото ежедневие;
  • да се свържете с радостта и удоволствието в живота.  

Учител

Теменуга Стайкова е сертифициран Сатянанда йога учител, последовател на Бихарската школа по йога, с редица дипломи от Индия и САЩ. Практикува йога от 1996 г. до 2002 г. преподава класическа йога, води индивидуални занимания с акцент йога терапия, както и курсове за справяне със стреса на работното място за служители в офиси на корпоративни компании. Провежда семинари, свързани с йога практики за работа върху емоциите и ума.

Препоръчително дарение: 8лв.

Предварително записване на тук.

Къде?

Домът на MOVE.BG в сърцето на София - Coworking by MOVE.BG. Очакваме Ви на улица “Сердика”№20, етаж 1.

Coworking by MOVE.BG

Coworking by MOVE.BG е споделено работно пространство, където създават и се развиват социални предприемачи, стартиращи бизнеси, смели артисти, доброволчески организации и образователни инициативи.

Нашата къща е място за срещи, събития и вдъхновение. Разполагаме с индивидуални работни места, самостоятелни офиси, конферентни зали… и бар!

В момента разпологаме с два свободни офиса.

За повече информация: обадете се на 0894556193 или пишете на contact@move.bg

Създаваме заедно нашето утре!

Автор

още от Актуално