BreakFast Club - vol. 15


От МOVE.BG, публикувана на 23 юни 2017

„Нека храната бъде лекарство, а лекарството вашата храна.“ – Хипократ

Здравословното хранене ежедневно доставя подходящия материал, от който тялото се нуждае, за да се обновява и функционира правилно през целия живот. Често пъти, обаче забравяме, че сами градим или рушим здравето си, в зависимост от това какви навици сме си създали.

Допълнителни фактори, които ни „помагат“ да си навредим са: забързано ежедневие и липса на време; наличие на огромно количество некачествени продукти на пазара; ограниченото количество здравословна храна; липсата на знания относно това, какво означава човек да живее и да се храни здравослвно; подценяване значението на здравословното хранене.

За да помогнем със справянето на тези ежедневни предизвикателства от BCWT решихме да посветим следващата ни закуска на тема - Ключът към здравословното хранене на фона на заетото ежедневие.

Главни гости по темата ще бъдат:

Маги Пашова - експерт по хранене, с едногодишен курс по психология към Института за психотелесна психотерапия, завършила CSNN със специалност холистичен нутриционист, а в последствие и сертификационен курс по цветотерапия към академията Australian Bush Flower Essences. Мисията на Маги е да научи хората как храните и храненето влияят върху здравето им, как да разбират по-добре потребностите на собствените си тела и как с помощта на правилно хранене и отношение към тялото си да живеят по-качествено, по-пълноценно и по-щастливо.

Бени - човекът, който се занимава с реализирането на проекта Здравей (блог за здравословно хранене), осъществяването на нови идеи, организирането на цветни събития като Фестивала на Здравето, писане на статии, книги, измисляне на нови и вкусни рецепти.

Внимание! Събитието ще бъде изнесено. Какво по-подходящо място за провеждането му от кухнята на любезните ни приятели от Roo Bar - лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа.

***Като всеки ексклузивен клуб, местата са ограничени. Молим ви да се регистрирате през следния линк:
https://www.eventbrite.com/e/breakfast-club-vol15-o-tickets-35885133400

За членове на Българския център на жените в технологиите (BCWT) срещите са безплатни.
За всички други наши гости: 10 лв., които може да заплатите на място и са дарение за проектите на BCWT.

Добави в Календар 2017-07-14 09:00:00 2017-07-14 11:15:00 Europe/Istanbul BreakFast Club - vol. 15 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
тагове
Актуално,
Автор

още от Breakfast Club