Лични данни

МожеБГ създава насто ящия документ в съответствие със своите принципи за създаване на честни и прозрачни взаимоотношения. Въпреки, че долното може да ви се стори скучно ви съветваме да се запознаете с него, тъй като има за цел да отговори на въпроси свързани с данните, които събираме и тяхната обработка.

I.                   Каква информация събираме?

Личната информация, която събираме се предоставя доброволно от всеки потребител при регистрация на Сайтовете на МожеБГ. Ние се грижим извънредно за сигурността на тези данни.

Като администратор на лични данни регистриран в КЗЛД се задължаваме:

  • Да поддържаме мерки за защита срещу неоторизиран достъп до личните данни;
    Да не копираме, препращаме или продаваме лични данни на трети лица за маркетингови цели;
  • Да отговаряме писмено на всякакви възражения във възможно най-кратък срок от тяхното получаване;
  • При промяна в настоящия документ да информираме своевременно;
  • Да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнените заявки за регистрация.

II.                 Използваме ли Cookies?

Да. Cookies са малки файлове, които Сайтовете изпращат до вашия твърд диск /ако вие сте позволили това/ през вашия уеб браузър. Това позволява на Сайтовете да разпознават вашия браузър, за да съхранят определена информация и да персонализират вашия престой на Сайтовете. Ние ползваме следните cookies:

  • Google Analytics – този инструмент ни позволява да събираме анонимна статистика за посещенията на Сайтовете, техните под страници, времето за престой на тях и други.  Чрез тази информация подобряваме качеството на услугите предлагани от Сайтовете и ги правим по лесни за употреба от Потребителя;
  • Google Adwords – ползването на този код ни позволява да оптимизираме бюджета си за реклама като нашите обяви достигат до хора, които намират в предлаганите от нас услуги и събития за полезни;
  • MixPanel – този инструмент ни позволява да пазим архив на потребителските посещения. С негова помощ се стараем да персонализираме съдържанието, което разпространяваме да достига до потребители с интереси, отговарящи на това съдържание;
  •  Facebook Pixels – чрез тази услуга на Facebook успяваме да изпратим съобщения за наши събития и инициативи до хора, които са проявили интерес към тях в миналото.

III.              Изпращаме ли лични данни до рекламодатели или трети лица?

МожеБГ НЕ продава, прехвърля или изпраща лични данни до външни за организацията лица. Изключение са доставчици на услуги, отговарящи за поддръжката на Сайтовете. Тези доставчици са в договорни отношения с МожеБГ да не разкриват тази информация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

IV.             Препратки /links/ към сайтове на трети лица

Понякога, на Сайтовете МожеБГ може да се публикуват препратки към сайтове на трети лица. Тези сайтове имат свои регулации и политики за обработката на лични данни. Предвид това Потребителя разбира и се съгласява, че МожеБГ няма контрол над тях и не може да бъде отговорнo за тяхната дейност. Въпреки това ние държим на добрия имидж на нашите Сайтове и разчитаме на вашата обратна връзка за тези препратки, за да поддържаме високото качество на съдържанието, което предоставяме.

V.                Вашето съгласие

Ползвайки Сайтовете на МожеБГ вие се съгласявате с условията на настоящия документ. Ако имате съмнения, въпроси или оплаквания относно обработването на вашите данни, можете да подадете възражение в писмен вид с препоръчана поща до адрес София, ул. Сердика 20, ет. 3 или да ни пишете на contact@movebg.com

VI.             Промени

В случай на промени в настоящия документ изпращаме ел. писмо, уведомяващо за тях